DB-logo-500x73-2.png

Yritys- ja henkilöluottotiedot

Yritys- ja henkilöluottotiedot voit tarkistaa helposti netistä. Saat raportit käyttöösi heti. Maksu käy kätevästi verkkopankissa.

Yritysluottotiedot
Verkkokaupastamme löydät kattavat raportit, joiden avulla selvität helposti ja nopeasti eurooppalaisten yritysten taloudellisen tilanteen edullisella kertamaksulla.
Henkilöluottotiedot
Tarkasta yksityishenkilön luottotiedot helposti ja nopeasti. Kun tarvitset henkilöluottotietoja vain satunnaisesti, voit ostaa yksittäisen raportin verkkokaupastamme.

Luottotietoja tarvitaan moniin päätöksentekotilanteisiin. Ennen uuden liiketoimintasuhteen käynnistämistä on järkevää tarkastaa, miten hyvin potentiaalinen yritysasiakas on aiemmin hoitanut liiketoimintaansa. Myös olemassa olevien asiakkaiden taloudellinen tilanne on hyvä tarkastaa aika ajoin. Henkilöluottotiedot kertovat henkilön taloudellisesta asemasta, velvollisuuksien ja sitoumusten hoitokyvystä. Esimerkiksi vuokra-asunnon tarjoajalla on oikeus tarkistaa asunnonhakijan luottotiedot. Tiedot auttavat mahdollisen vuokralaisen maksukyvyn arvioinnissa.