Etsi

Osta verkosta

Luottoluokitustuotteet, yrityskohderyhmät, yritysraportit, henkilöluottotiedot

AAA, AA, A -logot ja -diplomit, D&B-logot ja -sertifikaatti

Bisnoden luotto­luokitus­tuotteilla viestit liiketoimintasi korkeasta laadusta ja hyvästä taloudellisesta tilanteesta.

Vahvista yrityksesi luotettavuutta Suomessa ja Pohjoismaissa

Hyödyntämällä Bisnoden AAA, AA ja A -luottoluokitustuotteita monikanavaisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sähköpostin allekirjoituksessa, tarjousten yhteydessä sekä verkkosivuilla vahvistat brändiäsi ja rakennat luottamusta. Bisnoden luottoluokitustuotteet perustuvat Pohjoismaissa vakiintuneeseen AAA-luottoluokitusjärjestelmään, jonka perusteella Bisnode on vuodesta 1993 luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Vahvista yrityksesi luotettavuutta kansainvälisesti

Alhaisimpaan riskiluokkaan 1. kuuluvat yritykset voivat saada oikeuden käyttää Bisnoden D&B -riskiluokituslogoa 2019 kotisivuillaan, käyntikorteissaan, sähköpostien allekirjoituksissaan, sosiaalisessa mediassa (Twitter, Facebook, LinkedIn), esitteissään, mainoksissaan tai muuten markkinoinnissaan. Bisnode D&B -sertifikaattia 2019 yritys voi hyödyntää kansainvälisenä referenssinä luotonantajien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa asioidessaan.

Osta tästä

Henkilöluottotiedot

Tarkasta yksityishenkilön luottotiedot helposti ja nopeasti.

Jos tarvitset henkilöluottotietoja vain satunnaisesti voit tehdä sen vaikka heti verkkopalvelussamme. Esimerkiksi vuokra-asunnon tarjoajalla on oikeus tarkistaa asunnonhakijan luottotiedot. Tiedot auttavat mahdollisen vuokralaisen maksukyvyn arvioinnissa. Luottotietojen lisäksi kannattaa varmistaa vuokralaisen henkilöllisyys, työpaikka ja tulot oikeiksi sekä kysellä hänen elämäntilanteestaan.

Siirry verkkokauppaan tästä

Yritysraportit

Tarkasta asiakkaiden tai kumppaneiden taloudellinen tilanne

Bisnoden yritysraporteilla tarkastat nopeasti asiakkaiden tai kumppaneiden taloudellisen tilanteen. Valittavanasi on useita eri raportteja luottotietoraporteista kaupparekisteriotteeseen.Voi tarkastaa yritysluottotiedot heti verkkopalvelussamme edullisella kertamaksulla. Et tarvitse sopimusta tai palvelun avausta.

Siirry verkkokauppaan tästä

Yrityskohderyhmät

Poimi ja lataa yrityskohderyhmät suoraan verkosta

Selectorin käyttö on helppoa ja nopeaa. Voit valita haluamasi toimialan yritykset ja päättäjät vastuualueiden mukaan. Mikäli tuotteesi tai palvelusi puhuttelee vain tiettyä osaa yritystä, sinun tulee valita hakutuloksiin vain kyseisen vastuualueen omaavat henkilöt. Saat kätevästi B2B-kohderyhmän markkinointia tai tapaamisten sopimista varten. Kohderyhmätyökalusta saat niin Suomen, Venäjän kuin Baltian tärkeimmät asiakastiedot alkaen vain 10 €.

Poimi ja lataa kohderyhmä tästä

Bisnode Rekkari

Hae ajoneuvon rekisteri- ja historiatiedot

Raportilla saat nopeasti tietoosi ajoneuvosi historiatiedot. Raportilta löydät ajoneuvon perustiedot, tekniset tiedot, omistaja- ja haltijahistorian, vakuutushistorian, katsastushistorian ja mittarilukemahistorian.

Siirry verkkokauppaan tästä