Etsi

Osta verkosta

Luottoluokitustuotteet, oma luottokielto, yrityskohderyhmät, yritysraportit, henkilöluottotiedot ja ajoneuvotiedot

mybisnode-390x260.png

MyBisnode

MyBisnode-palvelussa omien tietojesi hallinnointi ja valvonta on helppoa! MyBisnode palvelussa voit vahvan sähköisen tunnistautumisen avulla valvoa omissa tiedoissasi tapahtuvia muutoksia, asettaa omaehtoisen luottokiellon. Nämä auttavat sinua esimerkiksi suojaamaan itseäsi identiteettivarkauksien ikäviltä seuraamuksilta. Lisäksi voit tarkastaa mitä tietoja sinusta on tallennettu Bisnoden henkilöluottorekisteriin, yritystietokantaan ja yhteystieto- ja henkilömarkkinointirekisteriin.

Osta tästä

henkilöluottotiedot-390x260.png

Henkilöluottotiedot

Tarkasta yksityishenkilön luottotiedot helposti ja nopeasti. Jos tarvitset henkilöluottotietoja vain satunnaisesti voit tehdä sen vaikka heti verkkopalvelussamme. Esimerkiksi vuokra-asunnon tarjoajalla on oikeus tarkistaa asunnonhakijan luottotiedot. Tiedot auttavat mahdollisen vuokralaisen maksukyvyn arvioinnissa. Luottotietojen lisäksi kannattaa varmistaa vuokralaisen henkilöllisyys, työpaikka ja tulot oikeiksi sekä kysellä hänen elämäntilanteestaan.

Osta tästä

bisnode-rekkari-390x260.png

Bisnode Rekkari

Verkkopalvelustamme voit hakea autoja ja muita ajoneuvoja joko rekisterinumeron tai valmistenumeron avulla. Kattava raportti sisältää perustietojen ja teknisten tietojen lisäksi ajoneuvon historiatietoa kuten omistaja- ja haltijahistorian, vakuutushistorian, katsastushistorian ja mittarilukemahistorian. Maksaminen käy kätevästi verkkopankissa. Tutustu palveluun ja katso esimerkkiraportti!

Osta tästä

luottoluokitustuotteet-390x260.png

Luottoluokitustuotteet

Vahvista yrityksesi luotettavuutta Suomessa, Pohjoismaissa ja maailmanlaajuisesti. Bisnoden luotto­luokitus­tuotteilla viestit liiketoimintasi korkeasta laadusta ja hyvästä taloudellisesta tilanteesta. Hyödynnä AAA, AA ja A -luottoluokitustuotteita sekä D&B:n alhaisin riskiluokitustuotteita monikanavaisesti, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sähköpostin allekirjoituksessa, tarjousten yhteydessä sekä verkkosivuilla.

Osta tästä

yrityskohderyhmät-390x260.png

Yrityskohderyhmät

Selectorin käyttö on helppoa ja nopeaa. Voit valita haluamasi toimialan yritykset ja päättäjät vastuualueiden mukaan. Mikäli tuotteesi tai palvelusi puhuttelee vain tiettyä osaa yritystä, sinun tulee valita hakutuloksiin vain kyseisen vastuualueen omaavat henkilöt. Saat kätevästi B2B-kohderyhmän markkinointia tai tapaamisten sopimista varten. Kohderyhmätyökalusta saat niin Suomen, Venäjän kuin Baltian tärkeimmät asiakastiedot alkaen vain 10 €.

Osta tästä

yritysluottotiedot-390x260.png

Yritysraportit

Tarkasta asiakkaiden tai kumppaneiden taloudellinen tilanne. Bisnoden yritysraporteilla tarkastat nopeasti asiakkaiden tai kumppaneiden taloudellisen tilanteen. Valittavanasi on useita erilaisia raportteja kotimaisista luottotietoraporteista kaupparekisteriotteeseen ja globaaleja yritysraportteja. Voit tarkastaa yritysluottotiedot heti verkkopalvelussamme edullisella kertamaksulla. Et tarvitse sopimusta tai palvelun avausta.

Osta tästä