Varmuutta kansainväliseen kauppaan

Kansainväliset yritystiedot auttavat laajentamaan yritystäsi turvallisesti

Kansainvälinen liiketoiminta on monelle yritykselle keino kasvaa. Kansainvälistymisen taustalla voi olla myös kotimarkkinoiden koventunut kilpailu tai muuten muuttunut tilanne. Kansainvälinen liiketoiminta onkin tapa jakaa riskiä usean markkinan kesken. Kun yrityksellä on asiakkaita monessa eri maassa, eivät yhdessä maassa tapahtuvat muutokset kaada koko toimintaa. 

Joskus kansainvälistyminen voi onnistua myös täysin kotimaasta käsin. Tällainen malli on mahdollinen vaikkapa silloin, kun kyseessä on esimerkiksi SaaS-tuote (Software as a Service), jossa tuote on ostettavissa ja käytettävissä missä päin maailmaa tahansa.  Toisaalta vaikka yrityksen ei tarvitsisi perustaa toimistoa ulkomaille myydäkseen tuotetta kansainvälisesti, voivat markkinointi ja brändinrakennus vaatia paikallisen yhteistyökumppanin. 

Hyvien yhteistyökumppaneiden löytäminen on kansainvälisen liiketoiminnan menestymisen edellytys ja siihen tarvitaan tietoa. Yksi tärkeimmistä selvitettävistä asioista on yhteistyökumppaneiden luotettavuus. Verkkosivut voivat olla prameat ja myyntipuheet komeita, mutta miten kumppaniksi harkittavalla yrityksellä todella menee? 

Tietojen selvittäminen eri maiden rekistereistä voi olla aikaa vievää. Lisäksi digitalisoituminen ei kaikissa maissa ole kovin pitkällä, joten asiointi ei useimmissa maissa onnistu ilman käyntiä paikan päällä. Bisnoden Kansainvälisten yritysraporttien avulla selvität kuitenkin nämä tiedot helposti ja saat raportin käyttöösi välittömästi. 

Katso malliraportti

Kansainvälinen yritysraportti sisältää valitsemastasi laajuudesta riippuen perustietojen lisäksi esimerkiksi tietoa avainluvuista sekä siitä, miten nopeasti yritys maksaa laskunsa ja millaisista luotoista heillä on mahdollisuus suoriutua. Lukujen pohjana käytetään maailmalla tunnettua Dun & Bradstreetin Paydex-indeksiä. 

Yrityksen kansainvälistymiseen liittyy aina riskejä, mutta oikeanlainen tieto kääntää ne mahdollisuuksiksi. Bisnoden Kansainvälisten yritysraporttien tiedot auttavat esimerkiksi luottotappioriskin hallinnassa ja maksuaikojen myöntämisessä.  

pexels-dzenina-lukac-1004783.jpg

Euroopan laajuiset luottotietoraportit

Bisnoden kattavien luottotietoraporttien avulla tarkastat helposti ja nopeasti kauppakumppanisi taloudellisen tilanteen. Verkkokaupasta saat haluamasi raportin käyttöön heti! Euroopan lajuiset raportit sisältävät mm.
  • Luottoluokitustiedot
  • Maksukäyttäytymistä kuvaavan Paydex-indeksin
  • Yrityksen avainluvut