Etsi

D&B Direct for Compliance

D&B Direct for Compliance - ensiluokkaista, globaalia dataa parempien compliance-päätösten tueksi
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Data identifiointiin, todentamiseen, screenaukseen, valvontaan ja auditointiin yhdestä lähteestä

check_fat_green.png

Luotettava globaali tietokanta, joka sisältää kattavat tiedot tosiasiallisista edunsaajista

check_fat_green.png

Modernit rajapinnat, jotka sulautuvat omiin prosesseihisi ja avaavat saumattoman pääsyn tarvittavaan dataan

Täytä compliance vaatimukset ja kiihdytä kasvua

Kyse on jatkuvasta tasapainoilusta. Vastuullasi on noudattaa rahanpesua, asiakkaan tuntemista (KYC) ja verotusta koskevia määräyksiä rakentaen samaan aikaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua. Sinun on identifioitava ja todennettava asiakkaita liiketoiminnan vaatimalla nopeudella ja tuettava liikevaihdon kasvua altistamatta kuitenkaan yritystäsi riskille. Lisäksi on rakennettava globaalilla tasolla yhdenmukaiset compliance-käytänteet, jotka toimivat kaikilla markkina-alueilla. Dun & Bradstreet tarjoaa tämän tasapainon: 360 asteen, analytiikkaan perustuvan näkyvyyden dataan, joka auttaa varmistamaan vaatimustenmukaisuuden, tunnistamaan tosiasialliset edunsaajat ja vähentämään riskiä. Kaikki tämä siksi, että organisaatiosi pystyy reagoimaan nopeasti ja kestää säännöksiin liittyvän tarkastelun.

Mikä on D&B Direct for Compliance?

Mikä on D&B Direct for Compliance?

Paras saatavilla oleva compliance-data käyttöösi yhdestä paikasta compliance-päätösten pohjaksi. Globaali data ja näkemys säädösten täyttämiseksi.

Manuaalinen prosessi hidastaa liiketoimintaa ja lisää virheiden mahdollisuutta. Direct for Compliance antaa nopeasti käyttöösi luotettavaa dataa päätöksenteon pohjaksi. Lisäksi se auttaa sinua hallitsemaan monimutkaisia sääntelykokonaisuuksia ja mahdollistaa jatkuvan seurannan. Kun onboarding-aika lyhenee, tehokkuus ja liikevaihto kasvavat.

Noudata lakeja, sääntöjä ja vaatimuksia vähemmällä vaivalla. Varmista eettinen kasvu ja suojaa brändiäsi D&B Direct for Compliancen avulla. D&B Direct for Compliance on rajapinta, joka auttaa vähentämään riskiä ja tehostamaan asiakkaan tuntemisvelvollisuuteen liittyviä prosesseja. Rajapinta avaa sinulle reaaliaikaisen pääsyn Dun & Bradstreetin globaalin tietokantaan, joka sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot tarkasteltavasta kohteesta nopeiden ja helppojen compliance-päätösten tekemiseen. Dun & Bradstreetin kattava tietokanta sisältää yli 300 miljoonan yrityksen tiedot yli 220 maasta sekä yli 90 miljoonan tosiasiallisen edunsaajan tiedot.

 

API:lla alkuun

API:lla alkuun

D&B Direct on Dun & Bradstreetin nykyaikainen pilvipohjainen rajapinta

Palvelu valjastaa käyttöösi maailman laajimman yritystietolähteen ohjelmoitavassa muodossa, joten voit räätälöidä sen oman organisaatiosi erityistarpeisiin. Lisäksi voit sen avulla integroida Dun & Bradstreetin maailmanlaajuiset tiedot reaaliaikaisesti omiin järjestelmiisi ja työnkulkuihisi. Lisätietoja tuotteesta on saatavilla directplus-dokumentaatiosta

 

D&B Direct tuotteen ominaisuudet

D&B Direct tuotteen ominaisuudet

Data palveluksessasi

 • Data identifiointiin, todentamiseen, screenaukseen, valvontaan ja auditointiin yhdestä lähteestä
 • Yritysten ja luonnollisten henkilöiden riskitiedot maailman laajimmasta ja edelleen kasvavasta kaupallisesta tietokannasta, joka sisältää tiedot yli 300 miljoonasta yrityksestä yli 220 eri maassa.
 • Viisi miljoonaa päivitystä vuorokaudessa takaa tietojen oikeellisuuden ja luotettavuuden.

Reaaliaikaista todennusta

 • Säännölliset päivitykset takaavat, että D&B Direct for Compliance noudattaa uusimpia compliance-asetuksia ja ‑määräyksiä.
 • Helposti integroitavissa nykyaikaisiin API-sovellusliittymiin SaaS-, DaaS- tai Batch-palvelujen kautta. Sulautuu saumattomasti olemassa oleviin työnkulkuihin.
 • Mahdollistaa compliance-tietojen jatkuvan seurannan ja tallentamisen.
Splošni pogoji

Tosiasialliset edunsaajat & sidokset

 • Tosiasiallisiin edunsaajiin liittyvät riskitiedot maailman laajimmasta kaupallisesta tietokannasta, joka sisältää tiedot 63 miljoonasta tosiasiallisesta edunsaajasta, 94 miljoonasta osakkeenomistajasta (joista 75 miljoonaa luonnollisia henkilöitä, 19 miljoonaa oikeushenkilöitä) ja yli 300 miljoonasta yrityksestä yli 220 maassa. Nämä luvut kasvavat edelleen ja niitä päivitetään säännöllisesti.
 • Tiedot yrityshierarkioista ja yritysten tosiasiallisista edunsaajista sekä omistajista, myös luonnollisista henkilöistä.
 • Yli 17 miljoonaa toimipaikkaa ovat juridisesti yhdistetty yrityshierarkioiksi. 2,4 miljoonaa tietuetta kuuluvat vaihtoehtoisiin hierarkioihin.
 • Omistajatiedot saatavissa 0,1 %:n omistusosuuteen saakka.
Datu avoti un drošība

Sanktiolistojen ja hallitusten valvontalistojen screenaus

 • Tietokantaa päivitetään jatkuvasti yli 500 sanktiolistan (mm. globaalit sanktiolistat, tarkkailulistat, lainvalvonta- ja muiden viranomaisten listat jne.) perusteella.
 • Luonnollisten henkilöiden ja organisaatioiden Adverse Media ‑screenaus noin 60 riskikoodia käyttäen.
 • Sisältää: PEP ConnectTM, poliittisesti vaikutusvaltaiset henkilöt (PEP) ja lähipiirit globaalien ja paikallisten PEP-määritelmien mukaisesti (esim. FATF ja Wolfsberg-periaatteet).

 Identiteetti ja yritystiedot

 • Yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, yhteyshenkilön nimi, työntekijänumero, myyntivolyymi, ala, paikalliset tunnisteet, päämiehet ja johto, sidokset ja hierarkiat, pörssilistaukset, jne.

Täytä compliance vaatimukset ja kiihdytä kasvua

Get started module

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.