Etsi

D&B Credit™

Globaalia yritysvalvontaa & portfolion hallintaa. Varmista kannattavat luottopäätökset kansainvälisesti.
Ota yhteyttä Kirjaudu palveluun
check_fat_green.png

Solmi enemmän uusia asiakassuhteita hyödyntämällä globaalia dataa

check_fat_green.png

Tee varmoja päätöksiä laadukkaalla datalla ja analyyseillä

check_fat_green.png

Pysy kartalla tärkeistä muutoksista ja hallinnoi portfoliotasi

Optimoi riskit ja tee parempia päätöksiä

Optimoi riskit ja tee parempia päätöksiä

Analyysit kriittisten päätösten tueksi

 • Tee varmoja luottopäätöksiä luotettavan datan ja yli 200 maata kattavien luottotietoraporttien avulla.
 • Löydä uusia liiketoimintamahdollisuuksia luotettavan tiedon ja selkeiden analyysien kautta.

 • Solmi uusia toimittaja- ja asiakassuhteita globaalisti pitäen samalla riskisi kurissa

Ota täysi kontrolli globaalista portfoliostasi

Ota täysi kontrolli globaalista portfoliostasi

Analyysit kriittisten päätösten tueksi

 • Hyödynnä selkeää raportointia ja asiakasportfoliosi organisointia käyttäjäystävällisellä työkalulla.

 • Varmista, että sinulla on päätöksentekoon tarvittava data, tehokas luotonhallinta sekä täsmällinen segmentointi Dun & Bradstreetin tarjoamien analyysien, scoringin ja uutiskatsauksen avulla.

 • Pysy ajan tasalla keskeisistä muutoksista 12 kuukauden ajalta kerätyn koosteen avulla – koosteen filterit ja toimitustapa räätälöitävissä tarpeittesi mukaan.

Vältä luottotappiot varhaisten varoitusmerkkien avulla

Vältä luottotappiot varhaisten varoitusmerkkien avulla

Valvo keskeisiä tapahtumia portfoliossasi

 • Pysy ajan tasalla asiakkaittesi tilanteesta valvomalla portfoliosi kehitystä ja liiketoimintakriittisiä muutoksia ennustavia tapahtumia.

 • Hyödynnä automaattisia hälytyksiä ja rakenna niin monta hälytysprofiilia kuin tarvitset selkeän ja joustavan portfolio katsauksen avulla.

  Turvaa liiketoimintasi ja muodosta selkeä kokonaiskuva kansainvälisen asiakkaasi taloudellisesta tilanteesta valvonnan sekä historiatietoon perustuvan koosteen avulla.

D&B Credit™ -ratkaisun avulla teet varmoja luottopäätöksiä ja tunnistat asiakkaan maksukyvyn ennen kuin solmit uuden asiakassuhteen. Lisäksi voit selvittää sekä nykyisten että potentiaalisten asiakkaiden maksukäyttäytymiseen liittyviä toimintamalleja uniikin maksutapaindeksin avulla. Dun & Bradstreetin luottoluokitusjärjestelmän sekä luotettavien ennusteiden kautta saat arvokasta tietoa, jonka avulla voit ennustaa yhdeksän kymmenestä vuoden sisään tapahtuvasta konkurssista. D&B Credit™ antaa käyttöösi kaiken datan, jota tarvitse parempien luottopäätösten tekemiseen.

 

Valvomalla asiakkaita ja toimittajiasi voit varmistua siitä, että luottopäätökset sekä riskeihin liittyvät arvioinnit perustuvat viimeisimpään tietoon. D&B Credit™ -palvelun kautta saat pääsyn maailman laajimpaan yritystietokantaan. Lisäksi saat hälytyksen heti, kun merkittäviä muutoksia tapahtuu portfoliossasi. Tehokkuuden parantamiseksi voit rakentaa niin monta hälytysprofiilia kuin tarvitset ja valita haluatko koosteen muutoksista esimerkiksi päivittäin sähköpostiisi. Näet automaattisesti saman tiedon portfolionäkymässäsi verkossa sekä luottotietoraporteissa. Näet yhdellä sivulla valvomiisi yrityksiin liittyvien hälytysten historian ja saat tätä kautta kokonaiskuvan asiakkaittesi sekä toimittajiesi toiminnasta.

Valvonta auttaa sinua pysymään ajan tasalla esimerkiksi seuraavista:

 • Konkurssit

 • Fuusiot ja likvidoinnit

 • Maksuhäiriöt

 • Muutokset luottoluokituksissa

 • Maksutapaindeksi

 • Muutokset hallituksessa

 • Nimenmuutokset

 • Osoitteenmuutokset

D&B Credit™ -palvelun avulla saat pääsyn selkeään ja muokattavaan työkaluun, joka antaa sinun joustavasti organisoida asiakasrekisterisi. D&B Credit™ on pilvipalvelu, johon pääset kirjautumaan niin pöytäkoneella, kannettavalla kuin matkapuhelimella. Kun haluat lisätä asiakkaita tai toimittajia, voit segmentoida heidät oman liiketoimintasi kannalta tärkeiden piirteiden ja ominaisuuksien perusteella.

Hyödyntämällä 12 kuukauden mittaista historiatietoa voit muokata ja filteröidä portfoliotasi perustuen mihin tahansa muuttuneeseen kriteeriin. Selkeissä ja johdonmukaisissa raporteissa tiivistyy kaikista tärkein informaatio. Näiden raporttien avulla saat helposti kokonaiskuvan tiedoista ja pääset lisäksi porautumaan syvällisemmin tiettyihin muuttujiin. D&B Credit™ takaa tehokkaan luotonhallinnan, tarkan segmentoinnin sekä selkeän ja tehokkaan raportoinnin.

D&B Credit™ on moderni ja joustava alusta intuitiivisella ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Plug and play -ratkaisu selkeillä digitaalisilla ohjeilla antaa tiimillesi mahdollisuuden päästä heti alkuun. Edistyneet, mutta yksinkertaiset haku- ja filteröintitoiminnot mahdollistavat oleelliset osumat ja nopean tunnistamisen.

Näin teet turvallisia arviointeja sekä johdonmukaisia päätöksiä. Kaikki mitä sinä ja kollegasi teette, jaetaan työkalun sisällä. Yhteistyöhön kannustavat ominaisuudet auttavat säästämään aikaa ja työskentelemään tehokkaammin.

Ota D&B Credit käyttöön ja hallitse luottoriskiä

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.