D&B D-U-N-S® Registered™ -sinetti

Rakenna luottamusta verkossa ja paranna yrityksesi näkyvyyttä

Pyydä tarjous

Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla voi olla haastavaa hankkia uusia asiakkaita – etenkin verkossa. Lisäksi yrityksen uskottavuuden ja luotettavuuden rakentaminen vie oman aikansa. D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinetti on ratkaisu, joka vahvistaa liiketoimintasi luotettavuutta verkossa, parantaa kilpailukykyä ja edistää globaalia liiketoimintaa.

Sinetin klikkaus tuo esiin Dun & Bradstreetin todentamaa ja verifioimaa tietoa yrityksestästi. Tämä tieto kertoo verkkosivuillasi vieraileville asiakkaille, tavarantoimittajille ja liiketoimintakumppaneille, että yrityksesi on luotettava. 

Kun yrityksestäsi tulee D&B D-U-N-S® rekisteröity, linkität yrityksesi nimeen, johon miljoonat ympäri maailman ovat luottaneet jo yli 175 vuoden ajan.

Dun & Bradstreet profiiliasi päivitetään jatkuvasti. Näin ollen potentiaaliset liiketoimintakumppanisi näkevät aina ajantasaisen tiedon yrityksestäsi pohtiessaan sopimuksen allekirjoittamista ja liiketoimintasuhteen aloittamista.

Kasvata liiketoimintaasi globaalisti

Liiketoimintaa laajennettaessa luotettavuus ja uskottavuus ovat keskeisessä asemassa. D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinetti auttaa kasvattamaan liiketoimintasi luotettavuutta verkossa Dun & Bradstreetin vahvistaman yritysprofiilin avulla.

 

Haluatko parantaa globaalia liiketoimintaasi hankkimalla D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinetin? Ota yhteyttä ja me autamme sinut alkuun!

Haluatko kuulla lisää?

Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan ratkaisun tarpeeseesi. Täytä vain tietosi ja otamme sinuun pian yhteyttä!

Lue tietosuojaselosteemme

Tai soita meille: 

+358 9 27 27 02333
D&B D-U-N-S® Registered™ -sinetti verkkosivustoille

D&B D-U-N-S® Registered™ -sinetti verkkosivustoille

D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinetti on sähköinen logo, jonka voit lisätä verkkosivustollesi. Kun käyttäjä napsauttaa D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinettiä, hän näkee yritystäsi koskevia tietoja, jotka Dun & Bradstreet on vahvistanut ja validoinut. Sinetin avulla potentiaaliset asiakkaat, toimittajat, liiketoimintakumppanit ja verkkosivustokävijät saavat tietää, että yrityksesi on luotettava.

Vahvistettu profiili yrityksellesi

Vahvistettu profiili yrityksellesi

Kun yrityksesi hakee D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinettiä, luomme yrityksellesi verkkoprofiilin, joka näyttää yrityksestäsi erilaisia tietoja, kuten D&B D-U-N-S® ‑numeron, yhteystiedot, toimialan ja avainhenkilöt. D&B validoi tärkeät elementit DUNSRight™-prosessin avulla. Kun profiilisi on vahvistettu, saat virallisen D&B D-U-N-S® Registered™ ‑sinetin, joka linkittää verkkosivustosi dynaamiseen yritysprofiiliisi. Näin yrityksesi luotettavuus verkossa vahvistuu.

Miksi valita D&B D-U-N-S® Registered -sinetti??

Rakenna uskottavuutta ja luottamusta verkossa

Luo uusia liiketoiminta-
mahdollisuuksia

Erotu kilpailijoista ja luo kilpailuetua

Kasvata globaalia liiketoimintaa

Haluatko kuulla lisää?