Yritystieto

 Ajantasaista liiketoimintatietoa syvyyttää vaativiin tarpeisiin
 

Olemme erikoistuneet tarjoamaan kaikkein ajantasaisimmat yritystietolähteet niin kotimaasta kuin globaalistikin. Yksityiskohtaisen yritystiedon lisäksi monipuoliset tietolähteemme kattavat yksittäiset kuluttajat, kotitaloudet ja ajoneuvot. Datamme avulla parannat asiakasymmärrystäsi, rikastat omaa dataasi ja minimoit tehottomuuden sekä datasiilojen aiheuttaman tuskan.

Strategic Decision

Liiketoimintakriittiset päätökset

Yritystoiminta ja yrittäjyys ovat yhteiskuntamme keskeisimpiä piirteitä. Edistämällä työllisyyttä ja kaupankäyntiä yritykset luovat hyvinvointia ja kehittävät ihmisten ja maiden välisiä suhteita. Suomessa aktiivisten yritysten määrä on pysynyt varsin vakiona ja niitä on runsas 360 000. Yhä useammat ihmiset ovat siis mukana yhteiskunnan keskiössä. Tämä johtaa suurempaan määrän mahdollisia yrityskumppanuuksia ja laajempaan valikoimaan liiketoimissa. Haasteena ei ole ainoastaan jokaisen yrityksen tilan, olosuhteiden ja kunnon varmentaminen vaan myös niiden takana olevien henkilöiden ja heidän mahdollisen vaikutuksensa ymmärtäminen.

Haluatko kuulla lisää?

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä pian: 

Lue tietosuojaselosteemme

Happy man saying YES

Optimoi riskit ja mahdollisuudet Dun & Bradstreetin yritystiedoilla

Liiketoimintapäätösten tulee olla entistä nopeampia kustannustehokkuuden ja kannattavuuden takaamiseksi. Kiire saattaa kuitenkin johtaa perusteettomiin tai riskialttiisiin päätöksiin, joka vuorostaan johtaa epävarmuuteen pitkäaikaisessa yritysstrategiassa.

Dun & Bradstreetin yritystiedoista löydät sekä historiatietoa että ajantasaista tietoa. Näiden tietojen avulla voit seurata yrityksiä, joiden kanssa joko jo teet yhteistyötä tai harkitset sitä. Tämän ansiosta voit tehdä harkittuja päätöksiä ja varmistua niiden riskittömyydestä samalla luoden lisäarvoa yhteiskunnalle.
Two feet in sneakers on line

Varmista perustellut päätökset liiketoiminnassasi

  • Analysoi yhteistyökumppaneitasi ja hoida nykyisiä ja uusia asiakassuhteita kriittisten yritystietojen perusteella
  • Vältä luottotappiot ja petokset seuraamalla yhteistyökumppaneidesi historiaa ja toimintaa
  • Kehitä liiketoimintaasi ja paranna kannattavuutta tunnistamalla sinulle potentiaalisimmat asiakkaat ja parhaat yhteistyökumppanit

Haluatko kuulla lisää?

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä pian: 

Lue tietosuojaselosteemme