Etsi

Bisnode RiskGuardian

Moderni ja reaaliaikainen palvelu luottoriskien kokonaisvaltaiseen hallintaan
Ota yhteyttä Kirjaudu palveluun tästä
check_fat_green.png

Vapauta aikaasi ja ota käyttöön moderni ja käyttäjäystävällinen luottotietotyökalu

check_fat_green.png

Optimoi luottoriskiä kattavan tiedon avulla

check_fat_green.png

Tee parempaa tulosta välttämällä luottotappiot

Hallitse luottoriskiä ja vältä likviditeettiongelmat

Hallitse luottoriskiä ja vältä likviditeettiongelmat

Viivästyneet maksut aiheuttavat useille suomalaisille likviditeettiongelmia. Niinpä maksujen saaminen ajallaan on elintärkeää laskulla myyville yrityksille. Maksumuistutuksen lähettäminen ei välttämättä tunnu kovin suurelta vaivalta, mutta vuoden aikana viivästykset ja puuttuvat maksut syövät aikaa, energiaa ja rahaa.

Laskulla myyville yrityksille asiakkaan konkurssi tai maksamatta jääneet laskut voivat olla kohtalokkaita. Myös viivästyneillä maksuilla on suuri merkitys, sillä erääntyneet myyntisaamiset vaikuttavat suoraan kassavirtaan.

Ajallaan tulevat maksut ovat siis yksi tapa vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan. Toinen kassavirtaan vaikuttava tekijä on uusasiakashankinta, josta saadaan tehoja irti huomioimalla prospektien maksukyky ja luottokelpoisuus. Tämä vaatii enemmän kuin näppituntuman varassa tehtyjä päätöksiä, sillä 80 prosenttia luottotappiosta johtuu yrityksen vanhoista asiakkaista. Tällöin tehokkaat ja helppokäyttöiset työkalut asiakkaan taloudellisen tilanteen seuraamiseksi nousevat keskeiseen asemaan.

Bisnode RiskGuardian on näppärä kokonaisratkaisu, joka auttaa sinua hallitsemaan luottoriskiä sekä tehostamaan kassavirtaa.

Työskentele tehokkaammin

Työskentele tehokkaammin

Yksinkertainen luottotietoratkaisu, joka antaa sinulle aikaa keskittyä liiketoimintaasi

 • Kasvata tehokkuutta sinulle tärkeisiin asioihin keskittyvien raporttien avulla
 • Hae nopeasti ja yksinkertaisesti läpinäkyvää ja helposti ymmärrettävää taloudellista tietoa asiakkaistasi ja tavarantoimittajistasi
 • Hyödynnä tarvitsemasi tieto paikasta riippumatta verkossa toimivan palvelun kautta
 • Työskentele missä ja milloin haluat sekä mobiililla, tietokoneella että tabletilla luotettavasti toimivan palvelun avulla
 • Valvo muutoksia asiakkaittesi ja tavarantoimittajiesi taloudellisessa tilanteessa automaattisten ilmoitusten avulla
Anna yrityksesi kasvaa

Anna yrityksesi kasvaa

Kaikki tehokkaaseen päätöksentekoon tarvitsemasi tieto

 • Optimoi luottoriskisi asiakkaittesi luottokelpoisuudesta kertovien jatkuvien päivitysten avulla
 • Paranna asiakassuhteita ja mukauta luotonannon ehtoja asiakkaan maksuhistoriaan pohjautuvalla tiedolla
 • Kasvata tuloksellisuutta ymmärtämällä asiakassalkkusi kokonaisriskiä
 • Sano kyllä uusille liiketoimintamahdollisuuksille kasvattamatta luottoriskiä
Vältä tarpeettomat luottotappiot

Vältä tarpeettomat luottotappiot

Tee perusteltuja päätöksiä Bisnoden luottoluokitusten pohjalta

 • Vältä luottotappiot hyödyntämällä informaatiota, joka ennustaa jopa yhdeksän kymmenestä konkurssista
 • Varmista uusien asiakkaiden luottokelpoisuus luottoluokituksen avulla
 • Tee turvallisia päätöksiä luottorajoista hyödyntämällä luokitukseen perustuvia suosituksia

Bisnode RiskGuardian on verkossa toimiva, moderni ja käyttäjäystävällinen palvelu, jonka kautta tarvitsemasi tieto on saatavilla helposti ymmärrettävässä muodossa. Responsiivisen näkymän ansiosta palvelua on yhtä helppo käyttää eri kokoisilla näytöillä; mobiililla, tabletilla ja pöytäkoneella. Päivittäinen työsi riskin sekä luottotiedon parissa ei enää voisi olla yksinkertaisempaa.

Eräs suurimmista haasteista pienille ja keskisuurille yrityksille on hoitaa päivittäistä liiketoimintaa keskittyen samaan aikaan asiakkaisiin ja toimittajiin liittyvään riskienhallintaan. RiskGuardianin valvontaominaisuudet auttavat sinua seuraamaan asiakas- ja toimittajasalkkusi muutoksia. Asettamalla yrityksen valvontaan saat hälytyksen esimerkiksi silloin, kun yrityksen luottoluokitus muuttuu, se saa maksuhäiriömerkinnän tai kun yrityksen hallituksessa tapahtuu muutoksia. Valvonnan avulla pysyt aina ajan tasalla tärkeimmistä muutoksista ja tiedät milloin sinun täytyy reagoida.

Toisinaan voi olla haastavaa navigoida erilaisten tapahtumien joukossa ja priorisoida niiden välillä. RiskGuardianin valvontakansion avulla saat kokonaisvaltaisen näkymän siihen, miten riski jakautuu asiakaskunnassasi. Valitsemalla haluamasi Rating-luokan näet kaikki tähän luottoluokkaan kuuluvat valvonnassa olevat yritykset. Tällä tavoin voit keskittyä eniten huomiota vaativiin yrityksiin. Samaan aikaan löydät helposti ne yritykset, joissa on suurin kehityspotentiaali.

Käyttäjäystävällisen palvelun kautta voit helposti hakea yritysten perustietoja, saada nopeasti yritysten luottotiedot tai tietoa suositelluista luottolimiiteistä. RiskGuardian tarjoaa tietoa mm. yritysten luottoluokituksista, hallituksen kokoonpanosta, tilinpäätöksistä sekä maksuhäiriöistä. Tämä tieto on hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun haluat tarkastaa uusien asiakkaiden tai toimittajien taustat sekä valvoa muutoksia nykyasiakkaiden taloudellisessa tilanteessa.

Palvelun nopea ja helppokäyttöinen yrityshaku listaa hakutulokset siten, että pääset heti hyötymään tiedosta.

Vältä asiakkaiden ja toimittajien konkursseista johtuvat tarpeettomat luottotappiot. Bisnoden Rating tunnistaa yli 90 prosenttia konkurssiyrityksistä jopa 12 kuukautta ennen konkurssiin asettamista.

Bisnode RiskGuardian perustuu AAA-luokitukseen, markkinoiden johtavaan luottoluokitusjärjestelmään. Näet yhdellä silmäyksellä hakemiesi yritysten luottoluokituksen palvelussa ja lisäksi voit seurata luottoluokituksen kehittymistä ajan mittaan. 

AAA-luokituksen kautta saat myös asiakkaan riskiprofiiliin ja luottoluokitukseen perustuvia suosituksia luottolimiiteistä. Luottoluokitus on yksinkertainen ja luotettava työkalu nopeaan päätöksentekoon.

 

Lue lisää AAA-luottoluokituksesta

Hallitse luottoriskiä ja kasvata liiketoimintaasi

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.