Etsi

Bisnode Consumer Intelligence

Kohti ajantasaista asiakasrekisteriä ja parempaa asiakaskokemusta
check_fat_green.png

Varmista, että asiakastietosi ovat ajan tasalla – reaaliajassa

check_fat_green.png

Kasvata konversioastetta verkossa ja kivijalassa

check_fat_green.png

Hanki asiakasymmärrystä ja paranna markkinointisi osuvuutta

Bisnoden kuluttajatiedot – nyt API:n kautta

Bisnoden kuluttajatiedot – nyt API:n kautta

Bisnode Consumer Intelligence antaa sinulle pääsyn Bisnoden uniikkiin kuluttajadataan. API-rajapintamme kautta integroit päivitetyn Pohjoismaisen kuluttajadatan kaikkiin yrityksesi tietojärjestelmiin. Laadukkaan ja ajantasaisen datan avulla voit parantaa myyntiprosessejasi sekä asiakaskokemusta läpi koko asiakkuuden elinkaaren.

Hyödyntämällä analysoitua dataamme sekä omia asiakastietojasi kasvatat ymmärrystäsi asiakkaiden tarpeista ja suunnittelet asiakasta puhuttelevaa viestintää asiakkuuden elinkaaren eri vaiheisiin.

Hyödyt

Hyödyt

Bisnode Consumer Intelligencen avulla voit:

  • Varmistaa, että kaikki tallentamasi asiakastiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla

  • Tunnistaa asiakkaasi ja varmistaa, että heitä koskevat tiedot ovat ajan tasalla kaikissa järjestelmissäsi – jopa silloin, kun asiakasdatasi on hajallaan eri järjestelmissä

  • Kasvattaa ymmärrystä asiakkaistasi hyödyntämällä sekä omaa asiakasdataasi että Bisnoden analysoitua kuluttajatietoa

  • Saada käsiisi kattavan Pohjoismaisen kuluttajadatan kaikkiin yrityksesi tietojärjestelmiin API:n avulla - yhdeltä ja samalta toimittajalta
  • Pitää huolen siitä, että datasi käsittely vastaa uuden EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia

 

Parempi data auttaa sinua myymään enemmän

Parempi data auttaa sinua myymään enemmän

Bisnoden kuluttajadatan avulla löydät uusia lisä- ja ristiinmyynnin mahdollisuuksia asiakasrekisteristäsi. Analyyttiset mallimme auttavat sinua identifioimaan ne hetket, jolloin asiakkaasi ovat lähellä ostopäätöstä.

Ajantasainen kuluttajadata mahdollistaa osuvan ja asiakasta puhuttelevan markkinoinnin. Kun tiedät enemmän asiakkaistasi, voit räätälöidä markkinointisi sisällön ja parantaa viestintäsi tarkkuutta.

Aina saatavilla oleva asiakasdata auttaa sinua tunnistamaan saman asiakkaan eri kanavissa ja tarjoamaan asiakkaillesi räätälöidyn ostokokemuksen.

Consumer Search

Integroi Consumer Search yrityksesi tietojärjestelmiin ja etsi sekä validioi kuluttajatietoja reaaliajassa. Consumer Search hakee kuluttajien tietoja ja täyttää niitä automaattisesti lomakkeisiin yksinkertaistaen esimerkiksi kirjautumis- ja maksuprosessia. Tämä vuorostaan johtaa parempaa asiakaskokemukseen sekä verkkokaupassa että kivijalassa.

Consumer Monitor

Consumer Monitorin kautta valvot asiakasrekisteriäsi erilaisten muuttujien avulla. Lisäksi saat tiedon heti, kun asiakkaan tiedot tai olosuhteet muuttuvat. Voit valvoa muutoksia niin yksittäisten asiakkaiden tiedoissa kuin koko asiakasrekisterissäsi tai tarkastella vain niitä asiakkaita, joiden tiedot ovat muuttuneet edellisen tarkistuksen jälkeen. Kun hyödynnät Consumer Monitoria, saat käyttöösi uniikin tunnisteen jokaiselle tunnistetulle asiakkaallesi. Tämä tunniste toimii myöhemmin avaimena, jonka avulla voit hakea tarvitsemasi tiedon juuri sinulle sopivalla hetkellä.

Consumer Enrichment

Consumer Enrichment antaa käyttöösi nimi- ja osoitetietojen lisäksi analyyttiset mallimme sekä ennusteisiin perustuvat rikasteet. Näitä ovat esimerkiksi asiakkaan ostovoima, elämänvaihe sekä koulutustaso. Tämä tieto kasvattaa ymmärrystäsi asiakkaistasi ja parantaa markkinointiviestintäsi tarkkuutta läpi koko asiakkuuden elinkaaren.

Rajapintamme (API) antavat sinulle pääsyn sekä kuluttajatietoihimme että ennusteisiimme reaaliajassa. Lue lisää siitä, miten voit hyödyntää Bisnoden Consumer Intelligence -ratkaisua kehittäjäportaalistamme.

Bisnode Developer

Pidä asiakastietosi ajan tasalla!

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00