Etsi

Account Based Marketing

Maksimoi tuloksellisuus keskittymällä strategisesti tärkeisiin asiakkuuksiin
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Kasvata ROI:ta optimoidun markkinointibudjetin avulla

check_fat_green.png

Hanki uusia asiakkaita hyödyntämällä kohdennettua viestintää

check_fat_green.png

Kehitä asiakassuhteita ylläpitämällä jatkuvaa asiakasdialogia

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Informaatiotulva kasvaa päivä päivältä. Samaan aikaan asiakkaiden saatavilla on entistä suurempi valikoima tuotteita ja palveluita. Markkinaolosuhteet ovat siis jatkuvassa muutoksessa. Yhä useammat toimijat kamppailevat ostovoimasta entistä tiukemmilla resursseilla. Tässä markkinatilanteessa on tärkeää tavoittaa tehokkaasti sinulle strategisesti merkittävät yritykset ja auttaa heitä ymmärtämään ratkaisusi hyödyt.

Maailmassa, jossa digitaalisesta kehityksestä on tullut luonnollinen osa meidän elämäämme, olosuhteet tiedon hankkimiselle ovat muuttuneet. Koska hyödynnettävissämme on yhä suurempi määrä viestintäkanavia, tapamme toteuttaa markkinointia ovat muuttuneet yhtä paljon kuin strategiamme.

Kokonaan omistuksessamme olevan tytäryhtiömme Vendemoren kautta tarjoamme account-based marketing -ratkaisuita sinulle tärkeiden asiakkuuksien tavoittamiseen digitaalisesti. IP-pohjaisen online-mainonnan avulla tavoitat B2B-prospektisi personoitujen tarjousten ja uniikkien markkinointiviestien avulla. Tällä tavoin puhuttelet asiakkaitasi tehokkaammin, kasvatat markkinointisi ROI:ta ja luot pitkäkestoisia asiakassuhteita sinulle strategisesti tärkeiden yritysten kanssa. 

Kohdenna mainontaa sinulle strategisesti merkittäviin asiakkuuksiin

Kohdenna mainontaa sinulle strategisesti merkittäviin asiakkuuksiin

Kun jokainen yritys on oma markkinansa, on myös viestisi oltava juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin räätälöity. Tämä jo itsessään kasvattaa markkinoinnin tarkkuutta. Ratkaisumme avulla:

  • kohdennat online-mainontaasi siten, että viestisi räätälöidään juuri tiettyjen asiakkaiden ja prospektien tarpeiden pohjalta.

  • allokoit markkinointibudjettia ja resurssejasi suurimman potentiaalisen tulovirran perusteella ja vältyt turhilta kustannuksilta.

    kasvata markkinoinnin ROI:ta tarkkaan kohdennetun ja kustomoidun viestinnän ansiosta.

Kasvata liiketoimintaa ja kehitä asiakassuhteita

Kasvata liiketoimintaa ja kehitä asiakassuhteita

Kun myyntisyklit ovat pitkiä ja monimutkaisia, voi olla hankala tunnistaa ja tavoittaa kaikki ne osapuolet, jotka voisivat olla kiinnostuneita tarjoamistasi ratkaisuista. Avullamme voit:

  • kehittää liiketoimintaasi tunnistamalla sinulle potentiaalisimmat asiakkaat.

  • varmistaa, että niin brändisi kuin viestisikin ovat päällimmäisinä asiakkaiden mielissä, kun aihe on ajankohtainen tai asiakas on valmis tekemään sopimuksen.

  • rakentaa kestäviä asiakassuhteita ja löytää uusia mahdollisuuksia lisämyyntiin tunnistamalla jatkuvasti uusia tarpeita asiakaskunnassasi.

Ota Account Based Marketing käyttöön

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00