HENKILÖTIEDOT

Tietosi antavat virtaa palveluille, jotka helpottavat elämääsi ja samalla hyödyttävät yhteiskuntaa. Sinä kuitenkin hallitset tietojasi.

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Keräämiemme tietojen tarkoituksena on edistää yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten toimintaa ja toisaalta myös tehdä elämästäsi helpompaa ja turvallisempaa. Käsittelemme nimen ja osoitteen kaltaisia perustietoja, mutta myös yksityiskohtaisempaa tietoa esimerkiksi perhemuodosta ja mielenkiinnon kohteista.

Lue lisää keräämistämme tiedoista.

Miten keräämme tietoja?

Miten keräämme tietoja?

Bisnode toimii 19 Euroopan maassa ja käsittelee virallista dataa toimintamaidensa markkinoilta. Strateginen kumppanuutemme Dun & Bradstreetin kanssa tarjoaa meille myös mahdollisuuden käyttää maailman suurinta kaupallista tietokantaa, joka sisältää ajantasaista tietoa 285 miljoonasta yrityksestä yli 220 maassa.

Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme henkilötietoja verkkosivustoja tutkivilla hakuroboteilla sekä käyttämällä tiedustelu- ja rekisteröintilomakkeita. Kun käytät Bisnoden verkkosivustoja ja viestit kanssamme sähköisesti, annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.

Miten käytämme henkilötietojasi?

Miten käytämme henkilötietojasi?

Bisnode käyttää tietojasi eri tarkoituksiin, jotka vaihtelevat luottotietojen tarkistuksesta markkinointiin. Tietojenkäsittelyn ansiosta päivittäin käyttämäsi palvelut toimivat sujuvammin. Samalla pidämme tietosi turvassa ja käytämme niitä vain itse hyväksymiisi tarkoituksiin.

Lue lisää siitä, miten tieto parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

Kenelle luovutamme tietojasi?

Kenelle luovutamme tietojasi?

Tietoja voidaan luovuttaa yrityksille ja viranomaisille EU:n alueella ja sen ulkopuolella. Ennen tietojen siirtämistä perehdymme kuitenkin kansalliseen lainsäädäntöön varmistaaksemme, että noudatamme kaikkia velvollisuuksia ja vaatimuksia.

Lue lisää siitä, kenelle luovutamme tietojasi.

Miten hallitset tietojasi?

Miten hallitset tietojasi?

Arvostamme yksityisyyttäsi sekä sinua koskevia tietoja, kun käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tuottaa arvokasta informaatiota asiakkaillemme. Asiakkaamme käyttävät henkilötietojasi muun muassa luottopäätöksiin, markkinointiin ja tilastointiin liittyviin tarkoituksiin. Jos haluat tarkastaa tietosi, oikaista tai poistaa niitä, rajoittaa tai vastustaa niiden käsittelyä, käytä MyBisnode -palvelua tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Näin varmistamme, että pyyntösi käsitellään asianmukaisesti

Lue lisää oikeuksistasi.

Ota yhteyttä

Jos haluat muuttaa, tarkastella, oikaista tai pyytää poistamaan tietojasi, voit tehdä sen helposti itse MyBisnode -palvelun kautta.

Pyyntö suoramarkkinointikiellosta voidaan toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@bisnode.com. Pyynnössä tulee näkyä henkilön nimi ja tarkka osoite, jotta pyynnön lähettäjän aukoton tunnistaminen olisi mahdollista.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tietosuoja-asioista, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo.fi@bisnode.com

Yhteystietomme

Bisnode Finland Oy
Kumpulantie 3
00520 HELSINKI

Puhelin: 09 2727 02 333
Sähköposti: asiakaspalvelu@bisnode.com