Artikkeli

Sinä olet yrityksesi kohderyhmäsuunnittelun asiantuntija

Uusasiakashankinta on yrityksen kasvun edellytys. Markkinoinnissa hyvä kohderyhmäsuunnittelu lisää kampanjan tehoa ja vähentää sen kustannuksia.

Tavoitteletpa potentiaalisia asiakkaita kuluttajien, yritysten tai ajoneuvonhaltijoiden joukosta, Bisnoden itsepoimintaan tarkoitetut kohderyhmätyökalut tekevät sinusta kohderyhmäsuunnittelun suvereenin osaajan käden käänteessä.  Voit poimia haluamasi kohderyhmän postitusta tai puhelinmyyntiä varten suoraan verkosta muutamassa minuutissa.

Kaikissa Bisnoden kohderyhmätyökaluissa on erittäin helppokäyttöiset kappalelaskenta- ja poimintaominaisuudet. Kohderyhmän määrittelyyn käytettävissäsi on lukuisia muuttujia. Omat kielto- ja asiakaslistat weedaat helposti pois kohderyhmästä.

Selector-yrityskohderyhmät

Palvelun kautta löydät kaikki aktiiviset suomalaiset yritykset ja yhteisöt sekä yli 340.000 yritystä Baltiasta ja lähes 3 miljoonaa yritystä Venäjältä. Voit testata palvelua vaikka heti tästä linkistä: https://selector.bisnode.fi/

Bisnode-ihmiset

Tietokanta sisältää tiedot markkinointikelpoisista suomalaisista kuluttajista ja se kattaa 93 prosenttia aikuisväestöstä. Kohteet ovat suora- ja telemarkkinointikelpoisia. Palvelun avulla voit profiloida nykyiset asiakkaasi ja suunnitella tämän pohjalta uusia kohderyhmiä.

Bisnode-autot

Palvelun tiedontuottaja on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi. Kohderyhmätyökalun analytiikka-ominaisuuksien avulla kohdennat markkinointia todennäköisimpiin ostajiin. Kappalelaskenta tapahtuu koko Trafi-tietokantaa vasten reaaliajassa. Maahantuojien ketjuohjausta varten käytettävissä on myyntipiirit ja kohderyhmän esirajausoptiot.

Kysy lisää Bisnoden kohderyhmätyökaluista kontaktihenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme ja tilaa käyttäjätunnukset. Huomaat, että kohderyhmien suunnittelu sekä tekeminen on helppoa ja suorastaan hauskaa.


Kirjoittaja

Vesa Kalapuro, Bisnode Finland Oy

Tilaa viimeisimmät uutiset datasta, analytiikasta ja asiakaskokemuksesta suoraan sähköpostiisi

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.