Bisnode Studio: Riskien arviointi globaalin kriisin keskellä

14 touko 2020

Tapamme elää ja tehdä töitä on muuttunut dramaattisesti viimeisten viikkojen ja kuukausien aikana. Useiden maiden rajat ovat edelleen kiinni, ihmisiä elää karanteenissa ja maat kokevat valtavaa painetta. Monet miettivät uskallanko käydä enää kauppaa lainkaan? On kuitenkin syytä pohtia onko minulla varaa olla käymättä kauppaa? Tervetuloa Bisnode studioon!

Vielä on liian aikaista sanoa, miten syvästi koronakriisi tulee vaikuttamaan talouteen. BKT tulee varmasti laskemaan, mutta kuinka jyrkästi? Jo nyt näemme, että yritysten maksukäyttäytyminen on hidastunut ja monet joutuvat turvautumaan lomautuksiin.

Keneen voit luottaa kriisin aikana?

Miten yritykset käyttäytyvät poikkeuksellisina aikoina? Mitä on huomioitava tällä hetkellä ja minkälainen on hyvä luottopäätös? Miten voit selvittää kauppakumppanisi maksukyvyn kriisin keskellä ja minkälaiset yritykset tulevat selviytymään kriisistä parhaiten? Entä keneen voit edelleen luottaa?

Tämän Bisnode Studio -jakson aikana saamme vastauksen näihin kysymyksiin. Bisnoden riskien- ja luotonhallinnan palveluista vastaava johtaja Peter Nyberg sekä Bisnoden analytiikkaratkaisuista vastaava johtaja Rikard Candell kertovat, miten voit edelleen käydä turvallisesti kauppaa keskellä globaalia terveys- ja talouskriisiä.