Artikkeli

Liikkuva Bisnode ei sammaloidu

erja-fasta-authors-block.png - 03 syys 2018

Bisnodella liikutellaan muutakin kuin dataa!

Bisnode osallistui jo neljättä kertaa Helsingin Meripuistossa järjestettyyn RunFest -hyväntekeväisyystapahtumaan. ”Olemme olleet siitä lähtien mukana, kun RunFest rantautui Suomeen vuonna 2014”, kertoo Bisnoden henkilöstöpäällikkö Hanna Maunu.

RunFest on hyvän mielen liikuntatapahtuma, jossa yhdistyvät hyväntekeväisyys sekä työhyvinvoinnin ja yhteishengen kasvattaminen. ”RunFest on selvästi löytänyt Bisnodella paikkansa yhtenä vuoden hauskimmista tapahtumista. Joukkueita ei juurikaan tarvitse houkutella mukaan”, toteaa Hanna.

RunFest 2018 järjestettiin 30.8 Helsingin Kaivopuistossa. Kuvassa Bisnoden joukkue hyväntekeväisyyskohteena Puhdas Itämeri.

Hauskana lisänä RunFest -tapahtumaan tuo yhdessä ideoidun teeman mukainen pukeutuminen. ”Siitä on tullut meille tärkeä juttu ja siihen haluamme joka vuosi panostaa. Viime vuonna kunnioitimme satavuotiasta Suomea pukeutumalla Lottien ja sotilaiden asuihin. Edellisenä vuonna yksi joukkueistamme juoksi morsiuspuvut yllä. Kummallakin kerralla voitimme pukukilpailun. Vaikka olemme leikkimielellä mukana, asujen miettiminen ja joukkueiden kasaaminen saa aikaiseksi aina mukavaa kuhinaa”, naurahtaa Hanna.

RunFest 2017 ja teemana Suomi 100 vuotta

RunFest on ollut yksi tapa kannustaa henkilökuntaa liikkumaan. Sen lisäksi olemme vuosien varrella osallistuneet esimerkiksi Dragon-melontatapahtumaan, useamman kerran Askeleet -kampanjaan sekä Helsinki City Run ja Helsinki City Marathon -juoksutapahtumiin. Bisnodella on myös oma Futsal- ja jalkapallojoukkue, joka harjoittelun lisäksi osallistuu mahdollisuuksien mukaan lajien turnauksiin.

RunFest 2016 ja Bisnoden karanneet morsiamet (Kuva Sami Vaskola)

Tällä hetkellä olemme mukana Liikkuva Suomi -projektissa. Bisnodelaisille on jaettu aktiivisuusrannekkeet, joiden avulla jokainen seuraa muun muassa omaa päivittäistä askelmääräänsä. Kirjaamme päivittäistä aktiivisuuttamme yhteiseen nettisovellukseen. Tarkoitus ei ole kilpailla, vaan kannustaa muita ja itseään lisäämään vaikkapa arkista hyötyliikuntaa. Saamme omalta kummiurheilijaltamme vinkkejä liikuntaan, ravintoon ja lepoon.

”Liikunta ja liikkuminen ovat henkilön jaksamisen kannalta tärkeitä asioita myös työnantajan näkökulmasta. Liikunnalla on suuri merkitys hyvinvointiin ja sitä kautta sairauspoissaolojen vähenemiseen ja yhteishengen kasvattamiseen”, kiteyttää Hanna.

Bisnoden Annika, Matti ja Matias kertoivat Huomenta Suomi -lähetyksessä mietteitään RunFest -tapahtumasta ja liikunnan merkityksestä omassa jaksamisessaan. Katso klippi tästä.

Tilaa viimeisimmät uutiset datasta, analytiikasta ja asiakaskokemuksesta suoraan sähköpostiisi

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.