E-Kirja

Kauhun tasapaino

Tarinoita ja haastatteluja toimittajariskeistä

Täytä lomake ja lataa e-kirja

Haluatko kirjan painettuna?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.

Kauhun tasapaino -opas on kirjoitettu yritysten hankintojen parissa suoraan ja epäsuoraan työskenteleville, kuten tulosvastuullisille johtajille, jotka haluavat saada suurempia lukuja viimeisen viivan alapuolelle.

Opas toimii erinomaisena apuvälineenä myös sellaisille ostajille, jotka tekevät ostamista oman toimensa ohella ja haluavat saada tekemiseensä enemmän ryhtiä ja järjestelmällisyyttä. Hankinnan ammattilaisille opas toimii sisäisen myyntityön välineenä, jonka avulla voi selittää kollegoilleen miksi ostaminen on tärkeä toiminto.

Opas on jaettu kolmeen osaan

Ensimmäisessä osassa käydään läpi minkälaisia tyypillisiä liiketoiminnan ongelmia hyvällä toimittajariskien hallinnalla voi välttää. Toisessa osassa tarkastellaan yleisiä sudenkuoppia itse ostotoiminnassa. Kolmannessa osassa tarjotaan vinkkejä heille, jotka haluavat tehdä uusien toimittajien valinnasta järjestelmällisempää ja tehokkaampaa.