RiskGuardian -luottotietopalvelu

Uusi versio on nyt julkaisuvalmiina!

Olemme kuluneen vuoden aikana kehittäneet RiskGuardian -luottotietopalvelua entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Käyttäjien mielipiteet ja ideat ovat olleet uudistuksen perusta. Olemme päivittäneet palvelun ulkoasua ja kiinnittäneet erityistä huomiota käytettävyyteen. Alla lyhyt esittely keskeisimmistä muutoksista.

Haku

Hakutoimintoa on entistä helpompi käyttää. Hakukentässä on ennakoiva tekstinsyöttö, joka ehdottaa sinulle hakuasi vastaavia yrityksiä tai yksityishenkilöitä.

Tuotevalikko

Täältä löydät kohteen tunnistetiedot (nimi, y-tunnus, DUNS-numero ja osoite) ja saatavissa olevat tuotteet. Jos haluat asettaa kohteen valvontaan, voit tehdä sen tuotevalikosta tai suoraan yrityksen raportilta. Näin saat käyttöösi yrityksessä tapahtuvat muutostiedot ja Rating-luokan.

Luottotietoraportit

Luottotietoraporttien navigointia ja rakennetta on uudistettu. Voit helposti siirtyä raportin eri osioiden välillä yläpalkissa olevan valikon avulla.

Valvontakansio

Kansio sisältää kaikki valvontaan asetetut kohteet. Valvontakohteiden Rating-jakauma esitetään kaaviona, josta näet reaaliaikaisen tilanteen. Kaaviossa voit valita yhden tai useamman luottoluokan, jolloin kohteet näytetään listana kaavion alapuolella.

Uutena toimintona on mahdollista ryhmitellä valvonnassa olevia kohteita luomalla niille alakansioita.

Oma tili

Jatkossa voit tehdä täällä valvontamuutoksiin liittyvät asetukset eli voit valita mitä valvontamuutostyypejä haluat ilmoituksina sähköpostiisi.

Lisätietoa

Kun uusi versio on julkaistu, löydät Oma tili -osiosta lyhyen oppaan keskeisistä toiminnoista.

Jos sinulla herää kysymyksiä palvelun käytöstä, olethan yhteydessä omaan Bisnode-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun 09 2727 02 333, asiakaspalvelu@bisnode.com.