Etsi

Riskin- ja luotonvalvonta 

Turvallisia transaktioita jatkuvasti päivittyvän tiedon avulla
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Vältä luottotappiot varhaisten varoitusmerkkien avulla

check_fat_green.png

Luo uutta liiketoimintaa päivittäisellä seurannalla

check_fat_green.png

Kasvata kannattavuutta globaalien luottotietojen ansiosta

Jokainen päivä on tärkeä

Jokainen päivä on tärkeä

Monet yritykset ovat keskittyneet voimakkaasti uusien asiakkaiden metsästämiseen. Tällöin saatetaan laiminlyödä jo olemassa olevat asiakkaat ja heidän jatkuva huolenpito. Samanaikaisesti nykyisistä asiakassalkuista on mahdollista löytää sekä käyttämätöntä potentiaalia että suuria luottoriskejä. Luottotappioita voidaan hallita ymmärtämällä riskit ja toimimalla niiden mukaisesti. Kun luotonanto - joka joidenkin asiakkaiden kohdalla on aivan liian rajoitettua - on arvioitu, liiketoimintamahdollisuudet voidaan optimoida. Tämä on mahdollista jatkuvasti päivittyvän tiedon ja valveutuneiden luottopäätösten ansiosta.

Bisnoden luotto- ja riskienvalvonnan ratkaisuiden kautta saat tietoa yrityksiin liittyvistä tärkeistä muutoksista voidaksesi tehdä parempia päätöksiä oikeaan aikaan.

 

 

Maksimoi liiketoimintamahdollisuutesi

Maksimoi liiketoimintamahdollisuutesi

Toimi ajoissa Bisnoden luotonvalvonnan ansiosta

  • Hyödynnä varhaiset varoitusmerkit esimerkiksi fuusioista, konkursseista ja luottoluokituksen muutoksista
  • Varmista, että luotto on aina optimoitu perustuen jokaiseen asiakkaaseen, tavarantoimittajaan ja liikekumppaniin Pohjoismaiden alueella
  • Kehitä liiketoimintaasi tekemällä luotonannosta joustavaa
Optimoi liiketoimintasuhteesi

Optimoi liiketoimintasuhteesi

Hyödynnä luotonvalvontaa saadaksesi tietoa asiakkaasi tilasta

  • Varmistu siitä, että luotto perustuu päivitettyyn tietoon ja ympärivuorokautiseen seurantaan
  • Hyödynnä asiakkaittesi positiiviset muutokset asiakkaittesi luottokelpoisuudessa välttäen samanaikaisesti luottotappiot
  • Kehitä ja paranna suhteitasi asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin ja ole perillä siitä, kenen kanssa käyt kauppaa
Kehitä suhteitasi maailmanlaajuisesti

Kehitä suhteitasi maailmanlaajuisesti

Yhteistyömme Dun & Bradstreetin kanssa tarjoaa sinulle sopivia mahdollisuuksia

  • Luo turvallisia ja varmoja liiketoimintasuhteita ympäri maailmaa
  • Kasvata myyntiä ja kannattavuutta maailman laajimman, 265 000 000 yritystä sisältävän tietokannan avulla
  • Tee tietoon perustuvia ja luotettavia luottopäätöksiä D&B D-U-N-S® -numeroiden sekä maailman johtavien luottokelpoisuuden ja pisteytyksen arviointimallien avulla

Valvontaratkaisumme takaavat sinulle mahdollisuuden toimia riittävän ajoissa. Seurantamme toimii vuorokauden ympäri, joten voimme välittää jatkuvasti ajankohtaista tietoa. Koska päätöksenteko pohjautuu aina tilanteen kannalta olennaiseen tietoon, on sinun mahdollista saavuttaa toimintasi tavoitteissa sellainen varmuus, joka ei olisi muutoin mahdollista.

Palveluidemme avulla voit valvoa muutoksia asiakkaittesi ja tavarantoimittajiesi tilanteessa. Muutoksista saat automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, jolloin pysyt jatkuvasti ajan tasalla asiakas- ja toimittajaportfolioosi liittyvästä riskistä

Bisnoden valvontaratkaisut yksinkertaistavat luottoprosessejasi ja auttavat keskittymään liiketoimintaasi sen sijaan että joutuisit käsittelemään luottotappioitasi. Luottotappio vaikuttaa kannattavuuteen, ja marginaalien säilyttämiseksi tappio täytyy kompensoida lisäämällä myyntiä. Seuraamalla tapahtumien kulkua voit välttää liiallisen altistumisen riskeille ja investoida sen sijaan liiketoimintasi kehittämiseen ja asiakassuhteisiisi.

aaa-logotyp.png

Bisnoden luottoluokitusmallit mahdollistavat sen, että voit tehdä harkittuja, puolueettomia ja nopeita riskipäätöksiä. Luottokelpoisuusarvion ja suositellun luottorajan avulla saat tietoa siitä, koska sinun tulisi pyytää asiakkaalta ennakkomaksua ja koska rajoittaa tai nostaa luoton määrää. Luottoluokitus kertoo konkurssin mahdollisuudesta tai siitä, että asiakas on mahdollisesti maksukyvytön. Luottoluokitus tehdään erilaisiin tietoihin perustuen, jotka on koottu yhteen ja tilastollisesti varmistettu Bisnoden analyyseillä. Yrityksille esimerkiksi vuosikertomuksen tunnusluvut ovat oleellisia luottoluokituksen arvioinnin kannalta. 

Bisnoden maksutapaindeksi auttaa sinua seuraamaan asiakkaitasi ja kartoittamaan heidän maksukäyttäytymistään. Luotettavien ja epäluotettavien asiakkaiden tunnistaminen ja erottaminen voi olla ratkaisevassa asemassa luotaessa kannattavuutta ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Bisnoden maksutapaindeksi on keskimääräisen maksuajan osoittava tunnusluku painotettuna laskujen iällä ja laskun määrillä. Indeksi auttaa sinua saamaan etukäteen tietoa siitä, keillä asiakkailla on tapana maksaa myöhässä. Tämän tiedon ansiosta voit minimoida yrityksesi kustannuksia.

Pysy ajan tasalla portfoliosi riskistä

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.