Etsi

Optimoi luottopolitiikkasi

Paranna kannattavuutta tehokkaan riskiarvioinnin avulla
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Kasvata kassavirtaa lyhentämällä luottoaikaa

check_fat_green.png

Luo kustannustehokkuutta päätösten delegoinnin avulla

check_fat_green.png

Virtaviivaista luottoprosessia huomaamalla varoitusmerkit ajoissa

Sano kyllä yhä useammalle asiakkaalle

Sano kyllä yhä useammalle asiakkaalle

Maailma muuttuu ja tästä johtuen myös olosuhteet yrityksissä muuttuvat. Jotta toiminta olisi jatkuvasti kannattavaa, on yrityksissä kyettävä yhä useammin tekemään nopeita ja tehokkaita päätöksiä. Jos tähän pyritään ilman hyvää riskienhallintaa, seurauksena saattaa olla epävakautta, luottotappioita ja alentunut kassavirta.

Riskien hallinta ja tietoinen valvonta lisäävät mahdollisuuksia liiketoimintaan sellaisten potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotka saatettaisiin muussa tapauksessa sivuuttaa yrityksissä. Selkeä ja tukevasti ankkuroitu luottopolitiikka mahdollistaa joustavan toiminnan ja sopivat pelisäännöt niin, että kullekin asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri oikeat sopimusehdot. Liiketoimintasi kasvaa ja kehittyy, kun sinun on mahdollista ottaa lisää asiakkaita.

Bisnode auttaa sinua laatimaan luottopolitiikasi siten, että voit valvoa asiakkaan maksuja, kasvattaa kassavirtaasi ja delegoida päätöksentekoa organisaatiossa. 

Maksimoi liiketoimintasi luottopolitiikan avulla

Maksimoi liiketoimintasi luottopolitiikan avulla

Varmista kannattavuus olennaisten tietojen avulla

  • Suojaa luottokäsittelysi luomalla sitä varten selkeä järjestelmä
  • Kasvata kassavirtaa ja vältä tappiot optimoimalla riskiä
  • Tehosta päätöksentekoa ja alenna kustannuksia delegoimalla luottoprosessia yrityksen sisällä
Kehitä liiketoimintaasi päivitetyn luotonhallintajärjestelmän avulla

Kehitä liiketoimintaasi päivitetyn luotonhallintajärjestelmän avulla

Tarkan päätöksenteon avulla teet luotettavia päätöksiä

  • Optimoi luottopäätökset perustuen asiakkaittesi maksukykyyn ja uniikkeihin markkinaolosuhteisiisi
  • Varmista tavoitteiden saavuttaminen sekä mukautuminen maailmanlaajuiseen kehitykseen kehittämällä luottopolitiikkaasi jatkuvasti
  • Takaa turvallisuus noudattamalla johdonmukaisesti voimassaolevia säännöksiä

Tarkkuutta ja nopeutta pätevään asiakasanalyysiin kuluttajaluottosektorilla

Haluamme varmistaa, että sinulla on jatkuvasti mahdollisuus tehdä tietoisia päätöksiä ja virtaviivaistaa riskien hallintaasi. Tätä varten olemme kehittäneet prosessin luottopolitiikan rakentamiseksi.

Huolimatta siitä missä sijaitset maantieteellisesti, löydämme sinulle ratkaisuja, jotka auttavat sinua optimoimaan ja muokkaamaan luottotoimintasi niin, että se soveltuu juuri sinun liiketoimintaasi.

Tilanneanalyysi

Bisnode tunnistaa aloitustilanteesi siten, että saat arvokasta tietoa tulevaisuuden tavoitteittesi tueksi.

Riskien arviointi

Me määritämme yrityksellesi yleiset riskitasot, mutta jaamme ne myös osiin erilaisten muuttujien osalta. Näitä muuttujia ovat esimerkiksi asiakasryhmät, tarjousryhmät ja ikäryhmät.

Tukea päätöksentekoon

Bisnode kehittää luotto-ohjeistuksia sekä panee täytäntöön asiaan kuuluvia sääntöjä. Nämä koskevat sekä luoton myöntämistä uusille asiakkaille että sitä, millä tavoin jo olemassa olevia sopimuksia tulisi hoitaa.

Seuranta

Bisnode tarjoaa ratkaisuja jatkuvaan seurantaan. Suosituksemme on, että seuraat jatkuvasti asiakkaittesi luottoriskejä sekä kannattavuutta, jotta voit kehittää ja soveltaa toimintatapojasi uusien asiakasryhmien ja markkinoiden muutosten pohjalta.

Standardisoidut ratkaisumme pohjautuvat Bisnoden kokemukseen erityyppisistä markkinoista, toimialoista ja asiakastyypeistä. Voit luoda luottopolitiikkasi tämän tiedon sekä malliemme pohjalta. Bisnode auttaa sinua laatimaan luottopolitiikkasi sekä kouluttamaan henkilökuntasi. Lisäksi varmistamme, että luottopolitiikka on sisällytetty järjestelmätukeen. Tämän ansiosta saat käyttöösi paitsi selkeät ohjeet luotonantoon myös takuun siitä, että ohjeita noudatetaan.

Standardisoidut ratkaisumme pohjautuvat Bisnoden kokemukseen erityyppisistä markkinoista, sektoreista ja asiakastyypeistä. Voit luoda luottopolitiikkasi tämän tiedon sekä malliemme pohjalta. Bisnode auttaa sinua laatimaan luottopolitiikkasi sekä kouluttamaan henkilökuntasi. Lisäksi varmistamme, että luottopolitiikka on sisällytetty järjestelmätukeen. Tämän ansiosta saat käyttöösi paitsi selkeät ohjeet luotonantoon liittyen myös takuun siitä, että ohjeita noudatetaan.

Luottoluokitusmallimme yrityksille

Jotta päätöksesi perustuisivat aina ajantasaiseen tietoon, voit yhdistää luottoluokituksen seurannan luottopolitiikkaasi.Tällä tavoin sinun on mahdollista saada päivittäisiä signaaleita AAA-luottoluokituksemme kautta. Jatkuvasti päivittyvän luottoluokituksen ansiosta saat itsellesi ilmoituksen aina, kun riski sen hetkisten asiakkaidesi kohdalla on muuttunut. Yhden yhtenäisen järjestelmän kautta saat samalla kerralla Pohjoismaisen kattavuuden.

 

Lue lisää luottoluokitusmalleista

Optimoi luottopolitiikkasi

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.