Etsi

Kannattavuutta luottotiedoilla

Tehosta liiketoimintaa parempien päätösten avulla
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Ymmärrä asiakkaittesi maksukäyttäytymistä ja kasvata kassavirtaasi

check_fat_green.png

Vältä luottotappiot toimimalla hyvissä ajoin

check_fat_green.png

Jatkuvasti päivitetyt luottotiedot kaikkialta maailmassa

40 miljardia syytä ottaa luottotiedot prioriteettilistalle

40 miljardia syytä ottaa luottotiedot prioriteettilistalle

Huomattava osa yrityksistä Suomessa kohtaa laaja-alaisia maksuvalmiuteen liittyviä haasteita. Jos asiakkaat laiminlyövät maksunsa ja heidän luottokelpoisuutensa on alentunut, on sillä selkeä vaikutus kassavirtaan. Pienyritykset eivät ole tästä mikään poikkeus. 30 prosenttia pienyritysten päättäjistä uskoo, että yrityksen selviytyminen on jatkuvasti vaarassa, koska asiakkaat eivät maksa velkojaan ajoissa.

Bisnoden luottotiedot auttavat sinua luomaan oikean käsityksen asiakkaista ja tavarantoimittajista niin Suomessa, Pohjoismaiden alueella kuin myös kansainvälisillä markkinoilla. Partnerimme Dun & Bradstreetin kautta saat pääsyn yli 265 miljoonaa yritystä sisältävään tietokantaan ja globaaleihin luottotietoihin.

Hyödynnä tilaisuudet mahdollisimman tehokkaasti oikean tiedon avulla

Hyödynnä tilaisuudet mahdollisimman tehokkaasti oikean tiedon avulla

Virtaviivaista luottopäätösprosessejasi olennaisen tiedon avulla

  • Hyödynnä luottopäätöksiä tehdessäsi luotettavaa tietoa ja varmista, että asioit aina oikeiden asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa
  • Tunnista asiakkaan olemassa olevat ja potentiaaliset maksamiseen liittyvät toimintamallit ainutlaatuisen maksutapaindeksimme avulla
  • Kasvata kassavirtaa tunnistamalla ne asiakkaat, joihin tulee kiinnittää välittömästi huomiota

Tarkasta verkossa yritysten taloudellinen tilanne

Sekä kotimaassa että ulkomailla toimivien yritysten tiedot helposti ja nopeasti!
Tutustu
Fatta trygga och smarta affärsbeslut

Bisnoden tunnetun luottoluokitusjärjestelmän avulla voit tehdä harkittuja, puolueettomia ja nopeita päätöksiä riskeihin liittyen. Luottoluokituksen ja suositellun luottolimiitin avulla tiedät, milloin asiakkailta tulisi pyytää maksua etukäteen ja milloin kannattaa rajoittaa tai korottaa luoton määrää. AAA-luottoluokitus kuvastaa maksukyvyttömyyteen sekä konkurssiin liittyvää riskiä ja se perustuu monipuolisten tietojen ja analyysien yhdistelmään. Esimerkiksi vuosikertomuksen tunnusluvut ovat yrityksille olennainen osa luottoluokituksen määrittelemistä.

 

Lue lisää luottoluokitustuotteista

Optimera resurserna och spara tid

Palveluidemme avulla löydät kaikki tarvitsemasi henkilöluottotiedot yhdestä paikasta. Keräämme ja päivitämme suomalaisten henkilöluottotietoja viranomaislähteistä kuten käräjäoikeuksilta ja ulosottopiireiltä. Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa luoton myöntämistä tai luotonvalvontaa varten taikka muuhun lainmukaiseen tarkoitukseen.

Tarkista henkilöluottotiedot heti verkosta

Jos tarvitset henkilöluottotietoja vain satunnaisesti voit tehdä sen vaikka heti verkkopalvelussamme.

 

Tutustu ja tarkasta

Henkilöluottotietoja säännöllisesti käyttävän ratkaisu

Kun tarvitset henkilöluottotietoja usein, ovat palvelun käytöstä kertyvät kustannukset tärkeä asia. Bisnode-luottotietopalvelun suurkuluttajana ja sopimusasiakkaana henkilöluottotietojen käytön kustannukset laskevat alhaisemmiksi kuin yksittäin verkkopalvelusta haettuna.

Ajantasaiset luottotiedot osana yrityksen CRM-järjestelmää

Silloin kun tarvitset luottotietoja jatkuvasti, voit liittää ne osaksi yrityksesi asiakkuuksienhallintajärjestelmää. Palvelumme avulla ajantasaiset luottotiedot ovat koko ajan käytettävissäsi osana luottokelpoisuuteen liittyvää päätöksentekoa.

Tiesitkö, että voit katsella ja hallinnoida omia luottotietojasi?

Sinulla on laillinen oikeus katsoa omat luottotietosi maksutta kerran vuodessa. Halutessasi voit asettaa itsellesi myös omaehtoisen luottokiellon. Luottokielto kannattaa asettaa esimerkiksi henkilökortin tai passin kadotessa

 

Lue lisää omien luottotietojen tarkastamisesta

Bisnoden maksutapatieto auttaa sinua seuraamaan asiakkaitasi ja kartoittamaan heidän maksukäyttäytymistään. Luotettavien ja epäluotettavien asiakkaiden tunnistaminen ja erottaminen voi olla ratkaisevassa asemassa kannattavuutta ja pitkäaikaisia asiakassuhteita luotaessa. Maksutapaindeksimme ansiosta sinun on mahdollista saada etukäteen tietoa siitä, keillä asiakkailla on tapana maksaa myöhässä. Tämä tieto auttaa sinua minimoimaan yrityksen kustannuksia ja tehostamaan kassavirtaa.

Luottotietokantamme auttavat sinua tekemään päivittäiset luottopäätökset, analysoimaan yrityksen taloudellisen vahvuuden ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Sekä yrityksille että yksityisille henkilöille tarkoitetut tiedot päivitetään aina joka päivä. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja alkaen nopeista luottoluokituskoosteista ja pisteytyksistä aina täydellisiin tietopaketteihin. 

Voit hakea luottotietoraportteja helposti ja nopeasti suoraan verkkopalvelustamme. Halutessasi, luottotiedot voidaan integroidan yrityksesi omaan järjestelmään.

Bisnoden palveluiden avulla saat käyttöösi ajantasaiset yritysluottotiedot kaikkialta maailmasta.

Kun tarvitset yritysluottotietoja usein

Jos tarvitset usein Pohjoismaisten yritysten tai niiden vastuuhenkilöiden luottotietoja, kannattaa sitä varten avata palvelu. Silloin useampi henkilö yrityksestäsi voi käyttää palvelua ja saat kaikki haut yhdellä laskulla. Bisnode-luottotietopalvelua voi käyttää myös mobiilisovelluksen kautta, jonka löydät AppStoresta.

Tarkista yritysluottotiedot heti verkosta

Voi tarkastaa yritysluottotiedot heti verkkopalvelussamme edullisella kertamaksulla. Et tarvitse sopimusta tai palvelun avausta. Verkkopalvelun kautta voit tarkistaa niin kotimaisten kuin kansainvälisten yritysten luottotiedot.

Tutustu ja tarkasta

Yritysluottotiedot kiinteänä osana yrityksesi järjestelmiä

Avullamme saat vaikka koko maailman kattavat yritysluottotiedot osaksi yrityksesi tietokantoja. Käytät tietoja kuin omiasi mutta me pidämme ne ajan tasalla automaattisesti. Näin päätöksenteon tukena on aina viimeisin tilannekuva sidosryhmiesi luottokelpoisuudesta.

Bisnodes globala partner

Yhteistyökumppanimme Dun & Bradstreetin kautta tarjoamme luottotietoraportteja riippumatta siitä, missä päin maailmaa asiakkaasi ja tavarantoimittajasi toimivat. Luotettavat raportit yrityksen toiminnoista, kannattavuudesta ja taloudellisesta vakaudesta voivat olla ratkaisevan tärkeässä asemassa, kun ajatellaan tulevaisuuden tavoitteita kansainvälisillä markkinoilla.

Dun & Bradstreetin laaja tietokanta sisältää tiedot yli 265 miljoonasta yrityksestä. Tiedot haetaan yli 30 000 virallisesta lähteestä ja tietoa päivitetään 5 miljoonaa kertaa päivässä. 

 

Lue lisää Dun & Bradstreetistä

Tehosta liiketoimintaa luottotiedoilla

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.