Etsi

Automaattinen luottopäätös

Maksimoi mahdollisuutesi kasvattamalla asiakaskuntaasi pienemmällä riskillä
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Tee jatkuvasti päivittyviin luottotietoihin perustuen nopeita ja luotettavia päätöksiä

check_fat_green.png

Kehitä ja optimoi liiketoimintamahdollisuuksiasi hyväksymällä lisää asiakkaita

check_fat_green.png

Paranna asiakaskokemusta sujuvan ja tehokkaan päätöksentekoprosessin ansiosta

Kannattaako riskejä aina välttää?

Kannattaako riskejä aina välttää?

Monissa yrityksissä riskeihin suhtaudutaan negatiivisesti. Tämän asenteen takia menetetään usein monia liiketoimintamahdollisuuksia. Usein tämä tarkoittaa myös sitä, että yritykset keskittävät luottopäätöksensä yhdelle tai muutamalle henkilölle. Keskittymällä sen sijaan riskien optimointiin, voidaan luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

Kun päätökset tehdään asianmukaisten tietojen perusteella ja ne pohjautuvat selkeästi määriteltyihin muuttujiin, on luottopäätösten teko tehokasta. Käsittelyajan vähentyessä jopa 90 prosenttia, voidaan tällöin keskittyä haastavimpiin päätöksiin ja ottaa vastaan enemmän asiakkaita. Riskejä ei siis tulisi aina välttää, vaan sen sijaan niitä tulisi arvioida ja optimoida. Bisnoden luottopäätöspalvelulla voi nostaa luottopäätösten käsittelyn automatisaatioastetta. Määrittelemällä säännöstön luottohakemuksen hyväksymiselle ja hylkäämiselle, saat aina tasalaatuisia luottopäätöksiä, tasoitat käsittelyprosessin laatua ja nopeutat sitä.

Vaikutus ajankäyttöön

Tehdään tähän liittyen pieni laskutoimitus. Jos yritys tekee 15 000 manuaalista luottotarkastusta vuodessa, kuluu siihen aikaa 2 500 tuntia (10 minuuttia jokaista tarkastusta kohden). Jos sama yritys sen sijaan tekisi automatisoituja päätöksiä, niin että automaattinen hyväksymisaste olisi 80 prosenttia. Säästöä tulisi ainakin 2 000 tuntia tai 100 000 EUR pelkästään aikasäästöstä. 

Maksimoi liiketoimintasi parempien luottopäätösten avulla

Maksimoi liiketoimintasi parempien luottopäätösten avulla

Turvallisuutta automatisoiduilla päätöksillä

 • Hyväksy lisää asiakkaita ja nosta kannattavuutta tehokkaiden luottopäätösten avulla
 • Varmista analysoinnin avulla, että tehdyt päätökset ovat oikeita
 • Saat arvokasta tietoa analysointia varten päätösten arkistoinnin kautta
Tehosta ja yksinkertaista luottoprosessia

Tehosta ja yksinkertaista luottoprosessia

Vapauta aikaa ja resursseja organisaatiossa

 • Tee reaaliajassa rutiiniluontoisia luottoarviointeja ja paranna sekä asiakashallintaa että asiakaskokemusta
 • Varmista laadukkaat arvioinnit johdonmukaisten luottopäätösten ansiosta
 • Delegoi päätöksentekoa organisaatiossa, ja vapauta näin resursseja luotto-osastolla
Tee parhaita mahdollisia päätöksiä omien tarpeidesi pohjalta

Tee parhaita mahdollisia päätöksiä omien tarpeidesi pohjalta

Turvaa luotonhallinta omilla ehdoillasi

 • Saat yksilöllisesti suunnitellun ratkaisun, joka pohjautuu tämänhetkiseen luottopolitiikkaasi ja hyödynnät standardisoitua mallia päätöksenteossa
 • Integroit Bisnoden ratkaisun omiin järjestelmiisi ja hallitset näin luottopäätösten tekoa käyttämällä omaa käyttöliittymääsi
 • Varmistat, että luottoarvioinnit ovat johdonmukaisia ja yhtenäisiä riippumatta siitä, kuka ne on tehnyt ja missä ne on tehty
Customer Case

Fellow Finance – luotettavaa suomalaista vertaislainausta Bisnoden avulla

Fellow Finance on vertaislainoja välittävä suomalainen yritys. Vertaislainaus on rahan lainaamista henkilöiden välillä. Fellow Financen asiakkaita ovat lainanhakijat ja sijoittajat, jotka lainaavat varojaan omilla ehdoillaan. Yritys käyttää Bisnoden palveluita lainanhakijoiden luotto- ja osoitetietojen tarkistamiseen.

Lue lisää

Ratkaisumme voidaan muokata yksilöllisesti sinun tarpeitasi vastaaviksi. Me autamme sinua löytämään yhtenäisiä ja johdonmukaisia päätöksenteon sääntöjä luottoarviointia varten. Perustana on sinun jo olemassa oleva luottopolitiikkasi. Bisnoden avoimien rajapintojen (API) ansiosta ratkaisut voidaan integroida omaan järjestelmääsi. Koska luottopäätökset hoidetaan omassa käyttöliittymässäsi, meidän ratkaisuistamme tulee luonnollinen osa sinun luotonhallintaasi.

Räätälöimme ratkaisut siten, että päätöksenteon säännöt mukautuvat yrityksesi omaan luottopolitiikkaan. Säännöt voidaan integroida Bisnoden perustietojen, luottoluokitusmallien, tilinpäätöstietojen, omien sisäisten tietojesi ja luotonhakijan tietojen kanssa. Näiden tietojen pohjalta luomme ainutlaatuisen luottopäätösmallin yrityksellesi. Bisnoden asiantuntijat voivat tarvittaessa muokata säännöstöäsi, jos esimerkiksi olosuhteet tai tavoitteet liiketoiminnassasi muuttuvat.

aaa-logotyp.png

Bisnoden luottoluokitusmallien ansiosta voit tehdä harkittuja, puolueettomia ja ripeitä riskipäätöksiä. Luottoluokituksen ja suositellun luottorajan avulla saat tietoa siitä, koska voit myöntää lisää luottoa ja koska sinun tulisi pyytää asiakkaalta ennakkomaksua. Bisnoden luottoluokitus, eli Rating, on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista

 

Lue lisää luottoluokitusmallista

Olemme kehittäneet ratkaisuja petosten ehkäisyyn, joiden avulla on mahdollista havaita petoksen tekijät ja välttää liiketoimintasuhteiden solmiminen heidän kanssaan. Bisnodella on monen vuoden kokemus luottotappioiden tunnistamisesta sekä petoksesta aiheutuvien tulevien tappioiden välttämisestä. Ratkaisujemme ansiosta yritykselläsi on mahdollisuus säästää satoja tuhansia euroja vuodessa ja tietää kenen kanssa käyt kauppaa.

Bisnoden ratkaisut petosten välttämiseksi pohjautuvat mallien tunnistamiseen ja verkostoanalyysiin. Analysoimme konkursseja tunnistaaksemme ne yritykset ja hallituksen jäsenet, joiden kohdalla riski on korkea. Petokset noudattavat usein samalla tavalla toistuvia käyttäytymismalleja. Dynaamisten järjestelmiemme kautta sinua varoitetaan sellaisista yrityksistä, joiden riskitaso on korkea ja joihin tulisi kiinnittää tarkempaa huomiota ennen liiketoimintasuhteen aloittamista.

Bisnode tarjoaa:

 • Uusien liiketoimintasuhteiden arviointia perustuen petoksesta varoittaviin indikaattoreihin
 • Riskikäyttäytymisen tunnistamista nykyisessä asiakassalkussasi
 • Tietoa riskeistä, rahanpesusta ja petoksista

 

Lue lisää petosten ehkäisystä

Automatisoi luottopäätös

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.