Etsi

Master Data Management

Laadukasta dataa kaikissa liiketoiminnan järjestelmissä
Ota yhteyttä
check_fat_green.png

Tee varmoja päätöksiä ajantasaisella tiedolla kaikissa liiketoiminnan järjestelmissä

check_fat_green.png

Virtaviivaista tiedonhallintaa laatuvarmistetulla informaatiolla

check_fat_green.png

Kasvata liikevoittoa yksinkertaistamalla tiedonkeruuta

Laadukasta dataa kaikissa liiketoiminnan järjestelmissä

Laadukasta dataa kaikissa liiketoiminnan järjestelmissä

Maailma tuottaa päivittäin noin 16 biljoonan megatavun verran dataa. Valtava tiedon määrä on samalla sekä kultakaivos että haaste niin yksityisille ihmisille, yhteiskunnalle kuin liike-elämällekin.

Eräs haasteista on se, että tietoa kerätään hyvin monenlaisista lähteistä. Tämä saattaa johtaa siihen, että yrityksen liiketoimintajärjestelmien ja tietokantojen tiedot saattavat olla eriäviä ja keskenään ristiriidassa.

Nykyään useimmat yritykset ovat yhä riippuvaisempia IT-tuesta ja käyttävät useita rinnakkaisia liiketoiminnan järjestelmiä. Tästä syystä Master Data Management -konseptista eli ydintietojen hallinnasta (MDM) on tullut entistä tärkeämpää. MDM-menetelmän tehtävänä on varmistaa, että kaikkien toisiinsa liitettyjen eri järjestelmien tiedot perustuvat samaan perustietoon.

Bisnoden tietoratkaisujen avulla voit kehittää yrityksesi järjestelmiä ja master data management -prosesseja. Pääset käsiksi jatkuvasti päivitettyyn ja laadukkaaseen dataan sekä varmistat, että liiketoimintasi toisiinsa yhdistettyjen eri järjestelmien tiedot ovat yhtenäiset.

Varmista tietojen tarkkuus kaikissa liiketoiminnan järjestelmissä

Varmista tietojen tarkkuus kaikissa liiketoiminnan järjestelmissä

Jatkuva pääsy laatuvarmistettuun ja ajantasaiseen tietoon

 • Optimoi liiketoiminnan prosessit varmistamalla, että kaikki yksiköt ja järjestelmät käyttävät samaa perustietoa
 • Tee varmoja päätöksiä jatkuvasti päivitettyjen tietojen tuella
 • Virtaviivaista IT-tukesi laatuvarmistetulla ja ajankohtaisella datalla
Tee parempia päätöksiä täsmällisen tiedon avulla

Tee parempia päätöksiä täsmällisen tiedon avulla

Pääset aina käsiksi laatuvarmistettuihin markkina-, yritys- ja luottotietoihin

 • Tee asiakaskokemuksesta yksilöllisempää tarkemmilla asiakaskohtaisilla tiedoilla
 • Paranna tarkkuutta ja tavoita oikeat asiakkaat yksilöllisillä tarjouksilla
 • Optimoi asiakashallinta aina saatavilla olevalla, ajantasaisella tiedolla
Asiantuntijoiden avulla saat parhaan hyödyn asiakastiedosta

Asiantuntijoiden avulla saat parhaan hyödyn asiakastiedosta

Bisnoden yrityskonsultit tarjoavat analyysejä ja neuvoja

 • Kehitä liiketoimintaasi ymmärtämällä syvällisesti tavoitteet paremman tiedon avulla
 • Kasvata kilpailukykyäsi hyödyntämällä päätöksentekoa tukevaa tietoa strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla
 • Optimoi myynti ja markkinointi käyttämällä uusien ja useampien työkalujen avulla dataa päätöksenteon tukena

Yritysten asiakaskunta on jatkuvassa muutoksessa: uusia asiakkaita saapuu ja samalla toisia poistuu. Tähän sisältyy vaara siitä, että asiakastiedot voivat vaihdella eri tietokantojen välillä eri aikoina. Kun keräät kaikki tarvittavat tiedot Bisnoden kautta ja käytät Master Data Management -ratkaisujamme, sinulla on aina käytössä ajantasaisista ja tarkoista tiedoista koostettu master-tiedosto. Tämän ansiosta eri liiketoiminta-alueilla on käytössään varmasti laadukasta dataa päätöksenteon tukena.

Bisnode kerää, prosessoi ja jalostaa dataa sadoista eri lähteistä. Voit valita haluavasi joko tilata säännöllisiä, tiedostoina toimitettuja päivityksiä, tai yhdistää liiketoimintojen järjestelmäsi avoimeen rajapintaamme automaattisia päivityksiä varten.

Useimmilla yrityksillä on nykyään pääsy valtavaan määrään dataa, mutta oikeiden, organisaation liiketoiminnan haasteisiin vastaavien tiedonjyvien tunnistaminen voi olla vaikeaa. Bisnoden analyytikot auttavat sinua saamaan irti enemmän informaatiota datastasi ja täydentämään sitä laadukkailla tiedoilla kokonaiskuvan rakentamiseksi.

He voivat toimia myös prosessi- ja yrityskonsultteina ja siten kasvattaa yrityksen kaupallisia mahdollisuuksia, vähentää kustannuksia ja varmistaa tiedonhallinnan lainmukaisuus.

Bisnoden konsultit tekevät analyyseja asiakkaille Euroopan laajuisesti, ja heillä on kattava kokemus analyyttisten mallien rakentamisesta monipuolisten liiketoimintahaasteiden ratkaisemikseksi. Näin voit turvautua varmaan ja laatuvarmistettuun päätöksenteon tukeen.

Rajapintojemme kautta voit integroida laadukkaan datan ja analyyttisen datan Bisnodelta omiin järjestelmiisi. Päivitysten avulla pidät liiketoimintojesi järjestelmien tiedot aina ajan tasalla. Bisnoden rajapintojen avulla voit automatisoida päivittäisissä toiminnoissa tapahtuvan tiedonkeruun.

 

Lue lisää Bisnoden rajapinnoista

 

Yhteistyökumppanimme Dun & Bradstreetin kautta voimme tarjota tietoa kaikkialta maailmasta ja antaa dynaamisen kuvan liikekumppaneistasi — tai yrityksistä, joiden kanssa harkitset liikesuhteen aloittamista. Maailman kattavimman yritystietokannan avulla saat selkeän kuvan yrityksesi asiakkaista, mahdollisista asiakkaista ja toimittajista. Saat arvioita ja näkökantoja maailmanlaajuisiin liikesuhteisiisi käyttämällä kattavia ja syvälle pureutuvia tietoja sekä yrityksistä että niiden sidoksista toisiin yrityksiin konsernien omistusrakenteiden kautta. Saat käyttöösi yritystiedot riski- ja luottopäätöksistä sekä myynnin ja markkinoinnin toimintoja varten.

Master Datan mestarit

Yhdessä Bisnode ja Dun & Bradstreet tuottavat laadukasta yritystietoa jatkuvalla tiedonkeruulla, kehitystyöllä ja datan rikastuksella. Datamme on korkealaatuista, luotettavaa ja yhtenäistä. Dun & Bradstreetin laajamittaisen DUNSRight™ -prosessin kautta keräämme, yhdistämme, valvomme ja hallinnoimme tuhansista lähteistä päivittäin kerättyä dataa, jotta voit käyttää sitä yrityksellesi tuottoisien päätöksien tekemiseen.

 • Maailman kattavin, 250 miljoonaa yritystä sisältävä yritystietokanta
 • Päivittäin 5 miljoonaa päivitystä 30 000 lähteestä
 • Alan johtavat arviointimallit luokitteluun ja pisteytykseen

 

Lue lisää D&B D-U-N-S -numeroista

Lue lisää Dun & Bradstreetistä

Tuoreet asiakastiedot kaikissa järjestelmissäsi

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00

09 2727 02333

Solution contact block

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.