laskeutumissivun-banneri-uusi.jpg

Ilmoittaudu tästä:

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.

Tervetuloa!

Olet lämpimästi tervetullut Hernesaaren rannan Telttaan torstaina 31.5.2018 klo 18.00 alkaen. Tänä vuonna perinteistä Bisnode Rating Rockia vietetään Beach Party -tunnelmissa. Ohjelmassa on hyvää ruokaa, virkistäviä juomia ja henkilökunnan show. Illan bilemusiikista vastaa Plan B! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ja lähettämällä lomake. Ilmoittautumiset 27.5.2018 mennessä.

Klo 18:00 Tervetuloa Rating Rockiin
Klo 18:30 Siirrytään buffetpöydän herkkujen pariin
Klo 20:00 Henkilökunnan show
Klo 21:00 Bilebändi Plan B ja DJ kutsuvat tanssilattialle
Klo 23:00 Ilta päättyy, kiitos seurasta!


Juhlapaikan yhteystiedot:
Hernesaaren ranta, Teltta
Hernesaarenranta 6, 00150 HELSINKI - Katso sijainti kartalta


Mikä on Rating Rock?

Vuonna 1994 Rating-luottoluokitusjärjestelmän innoittamana nimesimme asiakasjuhlamme Rating Rockiksi. Kutsuimme juhlaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ja koska henkilökunnan keskuudessa oli muutama lahjakkuus päätimme, että illan show numerona esiintyy henkilökunta. Vuosien varrella lavalla on nähty iskelmätaivaan kotimaisia tähtiä ja kansainvälisiä staroja aina Paula Koivuniemestä Freddy Mercuryyn. Rating Rock perinne on nyt jatkunut jo lähes 24 vuoden ajan. Rating-luottoluokitusjärjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 1993, joten tänä vuonna on Rating-mallin 25. juhlavuosi.