Hallitse tietojasi

MyBisnode

Omat tiedot

Omat tiedot

Haluatko tarkistaa ja hallita omia tietojasi?

MyBisnode -palvelussa voit tarkastaa mitä tietoja sinusta on tallennettu Bisnoden hallinnoimiin tietokantoihin (Bisnoden henkilöluottotietorekisteri, Bisnoden yritystietokanta ja Bisnoden yhteystieto- ja henkilömarkkinointirekisteri). Raportilta näet myös, onko tietojasi kyselty ja kenelle tietojasi on luovutettu. Kirjautuminen MyBisnode -palveluun tapahtuu turvallisella TUPAS-tunnistautumisella, joten et tarvitse käyttäjätunnuksia. Voit maksaa raportin helposti verkkopankissa, ja se on palvelussa saatavilla ja ladattavissa 24 tuntia maksamisen jälkeen.

Voit tarkastaa omat tietosi kerran 12 kuukauden aikana veloituksetta. Muutoin veloitamme tietojen tarkastamisesta.

Siirry palveluun tästä

Omien tietojen suojaus

Omien tietojen suojaus

Aseta Omaehtoinen luottokielto -merkintä

MyBisnode -palvelussa hallinnoit itseäsi koskevaa Omaehtoinen luottokielto -merkintää. Voit asettaa ja poistaa sen helposti verkkopalvelussamme. Turvallinen TUPAS -tunnistautuminen takaa sen, että omaehtoisen luottokiellon voi asettaa ainoastaan itselleen. Asettamisen jälkeen voit ladata Omaehtoinen luottokielto -raportin, joka toimii tarvittaessa todistuksena merkinnän asettamisesta. Omaehtoinen luottokielto -merkintä on voimassa kaksi vuotta. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa pankkitunnusten avulla.

Siirry palveluun tästä

Aseta Omaehtoinen luottokielto -merkintä maksaa 15,95 €/kerta (sis. alv 24%). Merkinnän poistaminen veloituksetta.

Omat oikeutesi

Omat oikeutesi

Määrittele, miten tietojasi käsitellään Bisnoden tietokannoissa

MyBisnode -palvelussa voit hallinnoida sinua koskevia oikeuksia Bisnoden tietokannoissa (Bisnoden henkilöluottotietorekisteri, Bisnoden yritystietokanta ja Bisnoden yhteystieto- ja henkilömarkkinointirekisteri). MyBisnodessa voit tarkastella tietojasi. Oikeuksien määritteleminen on maksutonta. Kirjautuminen MyBisnode -palveluun tapahtuu turvallisella TUPAS-tunnistautumisella, joten et tarvitse käyttäjätunnuksia.

Siirry palveluun tästä