Etsi
MyBisnode

Valvo omia tietojasi, aseta omaehtoinen luottokielto ja tarkasta tietosi

Tutustu MyBisnodeen

MyBisnode-palvelussa omien tietojesi hallinnointi ja valvonta on helppoa! 

MyBisnode palvelussa voit vahvan sähköisen tunnistautumisen avulla valvoa omissa tiedoissasi tapahtuvia muutoksia ja asettaa omaehtoisen luottokiellon. Nämä auttavat sinua esimerkiksi suojaamaan itseäsi identiteettivarkauksien ikäviltä seuraamuksilta.

Lisäksi voit tarkastaa mitä tietoja sinusta on tallennettu Bisnoden henkilöluottorekisteriin, yritystietokantaan ja yhteystieto- ja henkilömarkkinointirekisteriin. Omat tietosi voit tarkastaa veloituksetta kerran 12 kuukauden aikana. MyBisnodessa voit myös tarkistaa omat luottotietosi ja varmistaa onko vanha maksuhäiriömerkintä poistunut.

MyBisnode - Omien tietojen valvonta
Valvontapalvelu valvoo muutoksia tiedoissasi

MyBisnode -valvontapalvelu lähettää hälytyksen sähköpostiisi, kun luottotiedoissasi tapahtuu muutoksia tai joku tekee luottotietokyselyn. Ilmoitusten avulla saat nopeasti tiedon identiteettivarkauteen viittaavista muutoksista ja voit reagoida niihin nopeasti.

Ilman valvontaa, muutokset tulisivat tietoosi vasta paljon myöhemmin, jolloin taloudellista haittaa on jo mahdollisesti syntynyt. MyBisnode -valvontapalvelu auttaa niin kuluttajia kuin yrityksen vastuuhenkilöitä. 

omaehtoinen-luottokielto-hinta.png
Aseta Omaehtoinen luottokielto -merkintä

Omaehtoinen luottokielto, eli Oma luottokielto, auttaa sinua suojautumaan henkilötietojesi väärinkäytöltä. Voit asettaa ja poistaa merkinnän helposti verkkopalvelussamme. Vahva sähköinen tunnistautuminen takaa sen, että omaehtoisen luottokiellon voi asettaa ainoastaan itselleen. Merkintä on voimassa kaksi vuotta.

Palvelusta saat lisäksi Omaehtoinen luottokielto -raportin, joka toimii  todistuksena merkinnän asettamisesta. 

Omien tietojen tarkastus
Haluatko tarkastaa omat tietosi?

MyBisnode -palvelussa voit tarkastaa mitä tietoja sinusta on tallennettu Bisnoden hallinnoimiin tietokantoihin.

Voit kirjautua vahvan sähköisen tunnistautumisen avulla, joten et tarvitse käyttäjätunnuksia. Saat raportin verkkopalvelusta heti ja se on ladattavissa 24 tuntia maksamisen jälkeen.

Omien tietojen tarkastaminen on veloituksetonta kerran 12 kuukauden aikana. 

Muutoin veloitamme tietojen tarkastamisesta.

Siirry palveluun

Omat oikeutesi

Omat oikeutesi

MyBisnode -palvelussa voit hallinnoida tietojasi koskevia oikeuksia. Voit esimerkiksi asettaa suoramarkkinointikiellon koskien Bisnoden yhteystieto- ja henkilömarkkinointirekisteriä. Oikeuksien määritteleminen on maksutonta. Kirjautuminen MyBisnode -palveluun tapahtuu vahvan sähköisen tunnistautumisen avulla, joten et tarvitse käyttäjätunnuksia.
 
 
Tietoa omista luottotiedoista ja maksuhäiriömerkinnöistä

Tietoa omista luottotiedoista ja maksuhäiriömerkinnöistä

Välillä eteen tulee tilanteita, jolloin omien luottotietojen tarkastaminen on tarpeen. Tälläinen tilanne voi esimerkiksi olla se, kun haluat varmistaa onko vanha maksuhäiriömerkintä poistunut. Täältä löydät lisää tietoa omien luottotietojen tarkastamisesta sekä maksuhäiriömerkintöjen poistumisesta.
Omaehtoinen luottokielto - mitä se tarkoittaa?

Omaehtoinen luottokielto - mitä se tarkoittaa?

Moni pohtii Omaehtoisen luottokiellon asettamista. Samaan aikaan mietityttää kuitenkin se, voiko omaehtoisesta luottokiellosta olla haittaa esimerkiksi asuntolainan saamiselle. Lue lisää siitä, miten oma ehtoinen luottokielto voi auttaa sinua!
 

Identiteettivarkaudet kasvussa

Suojaa itseäsi identiteettivarkauden vahingoilta valvomalla omia tietojasi
Lue lisää