RiskGuardian luottotietopaketti luottoriskien hallintaan

Suojaa yritystäsi luottotappioilta ja maksamattomilta laskuilta
Osta paketti

Nyt vain

24,90 €/raportti

check-mark-blue.png

Tarkasta uusien asiakkaiden taloudellinen tilanne

check-mark-blue.png

Valvo muutoksia nykyisten asiakkaiden tilanteessa

check-mark-blue.png

Suojaudu luottotappioilta ja nopeuta luotonhallintaa

Nopeutta ja tehokkuutta luottotappioiden hallintaan

Nopeutta ja tehokkuutta luottotappioiden hallintaan

Bisnode RiskGuardian on moderni luottotietoratkaisu, joka auttaa sinua suojaamaan yritystäsi myöhästyneiltä ja maksamattomilta maksuilta helposti ja nopeasti. Voit esimerkiksi tarkastaa uusien asiakkaiden taloudellisen tilanteen ja luottoluokituksen selkeiden luottotietoraporttien avulla kädenkäänteessä. Palvelun kautta saat myös tietoa potentiaalisten asiakkaiden maksukäyttäytymisestä.

RiskGuardian sisältää myös valvonnan, jonka avulla voit valvoa asiakkaittesi taloudellisessa tilanteessa tapahtuvia muutoksia ja reagoida niihin nopeasti. Tiesitkö nimittäin, että jopa 80 % luottotappioista syntyy muutoksista vanhojen asiakkaiden tilanteessa?

RiskGuardian paketti sisältää

10 luottotietoraporttia ja tarkastettujen
yritysten valvonnan

vain 249 €

(+ alv 24 %)
 

Lisätietoja paketista

Luottotietopaketin raportit ja valvonta koskevat Suomessa toimivia yrityksiä. Pakettiin kuuluvien raporttien yli menevät raportit ja valvontakohteet laskutetaan erillisellä laskulla hintaan 30,00 €/raportti (+alv 24 %). Palvelussa olevat PDF-tuotteet veloitetaan hinnaston mukaan. Tilauksen jälkeen asiakaspalvelumme avaa tunnukset palveluun ja kirjautumistiedot lähetetään sähköpostilla.

"Valvonta on nopeuttanut luotonhallintaamme ja palvelusta ladattavat luottotietoraportit helpottavat sitä huomattavasti. Seuraamme erityisesti luottoluokituksessa tapahtuvia muutoksia ja Rating-historiaa, jotta tiedämme, miten asiakkaan tilanne on kehittynyt ajan saatossa."

Marika Männistö, hallintojohtaja - Spitec Oy