Onnittelumme, yrityksenne on kuulunut hyvään AA-luottoluokkaan yhtäjaksoisesti yli 3 vuoden ajan!

Bisnoden tunnetuilla luotto­luokitus­tuotteilla viestit liiketoimintasi hyvästä taloudellisesta tilanteesta ja luotettavuudesta.
Tilaa tästä Gold AA -logo ja -diplomi käyttöösi.

Gold AA®-diplomia 2018 yritys voi hyödyntää referenssinä luotonantajien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa asioidessaan.  Diplomi toimitetaan kehystettynä postitse sekä pdf-tiedostona sähköpostiin. Diplomia on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Yhtäjaksoisesti yli kolme vuotta AA®-luottoluokkaan kuuluvat yritykset voivat saada oikeuden käyttää Gold AA®-logoa 2018 kotisivuilla, käyntikorteissa, sähköpostien allekirjoituksissa, sosiaalisessa mediassa (Twitter, Facebook), esitteissä, mainoksissa tai muuten markkinoinnissa. Logo-originaalit toimitetaan sähköpostitse ja  sitä on saatavilla neljällä eri kielillä.

Kyllä kiitos, tilaan:

Valitse tuote:

* Kestotilaus jatkuu automaattisesti sillä positiivisella luottoluokituksella (A, AA, AAA) mikä yrityksellä on vuosittain tilauspäivästä lukien. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa kuitenkin viimeistään yksi kuukausi ennen uuden laskutusjakson alkua ilmoittamalla siitä Bisnoden asiakaspalveluun asiakaspalvelu@bisnode.com.