Onko yli 60 % datastasi heikkolaatuista? Tee kuntokartoituksemme ja selvitä

Huono data on kallista. Huono data johtaa menetettyihin mahdollisuuksiin. Tilastot kertovat, että jopa 60 % markkinointibudjetista kuluu hukkaan tavoitellessasi potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät koskaan tule ostamaan.

Korkealaatuinen data:

  • Parantaa markkinoinnin tehokkuutta
  • Lyhentää myyntisykliä
  • Parantaa markkinoinnin ajoitusta
  • Nostaa konversiota
  • Kasvattaa asiakasymmärrystä
  • Antaa näkökulmia uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin

Maksuton kuntokartoitus, tilaa nyt!

Näin kuntokartoitus toimii

Maksuton kuntokartoitus 
rajoitetun ajan
Suosittu kuntokartoituksemme on täysin maksuton 31.12.2020 saakka eikä se sido sinua mihinkään.

Perustuu tuoreeseen dataan
Bisnoden kotimainen ja kansainvälinen data päivitetään useita kertoja päivässä. Tietokantamme sisältävät kattavasti tietoa niin yrityksistä, kuluttajista kuin ajoneuvoistakin.

Löytää poikkeamat
Kuntokartoitus kertoo sinulle, kuinka ajantasainen oma asiakasrekisterisi on. Se paljastaa esimerkiksi duplikaattien, virheellisten osoitteiden sekä kuolleiden määrän. Lisäksi kuntokartoitus sisältää miniprofiilin, joka kertoo mm. asiakaskuntasi ikäjakauman sekä ostovoiman.

Paljastaa heikkoudet
Kuntokartoituksen avulla pystyt arvioimaan datasi ajantasaisuutta ja suunnittelemaan toimenpiteitä laadun parantamiseksi.

Syventää asiakasymmärrystä
Kuntokartoitus kertoo sinulle myös siitä, minkälaisista yrityksistä kuluttajista asiakasrekisterisi koostuu. Kuluttajarekisterin kuntokartoitus sisältää tiedot esimerkiksi asiakaskuntasi ikäjakaumasta, ostovoimasta ja elämänvaiheesta. Yritysrekisterin kuntokartoitus vuorostaa paljastaa  aktiivisten yritysten osuuden, yritysten liikevaihtoluokan sekä asikaskuntasi riskiprofiilin.

 

Kuntokartoituksen jälkeen

Siivoa datasi
Kuntokartoituksen jälkeen voit päättää haluatko, että myös korjaamme paljastuneet epäkohdat - kutsumme tätä datan siivoamiseksi.

Rikasta dataasi
Kun datasi on siivottu, asiantuntijamme voi näyttää, miten saat uutta kilpailuetua rikastamalla dataasi eri tietolähteistä.

Aloita matka kohti datavetoisuutta
Kun perusdatasi on kunnossa, on aika nousta seuraavalle tasolle. Bisnoden osaava datatieteilijöiden tiimi on valmis auttamaan sinut alkuun matkallasi kohti datavetoisuutta.

Entä tietosuoja ja tietoturva?
Datasi on yrityksesi salaisuus ja pidämme huolen siitä, että se pysyy salassa. Bisnode noudattaa paikallisia ja kansainvälisiä lakeja, käytäntöjä ja standardeja tietosuojassa ja tietoturvassa.

Kuntokartoita asiakasrekisterini nyt!

Uutisia & artikkeleita

Bisnode Studio
Tässä Bisnode Studio jaksossa keskitytään puhtaan datan ja asiakasymmärryksen tärkeyteen 
Asiakastarina
Hewlett-Packard Enterprise päätti luottaa dataan ja löysin sen avulla uutta markkinapotentiaalia
Tulevaisuuden datatrendit
Tämä raportti käy selkeästi läpi dataan liittyvät realiteetit ja tulevaisuuden mahdollisuudet.