Tarjonnan hallinnan sietokykyä

Lataa raportti

Täytä tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä!

Toimitusketjun myrskyinen vuosi

Kulunut vuosi oli myrskyinen toimitusketjun ja hankintojen ammattilaisille ympäri maailmaa, ja yritysten on täytynyt muuttaa digitaalisesti ja parantaa riskienhallintatoimintoa vauhdissa tasapainonsa ylläpitämiseksi.

Saadaksemme paremman käsityksen haasteista kysyimme yli tuhannelta hankinta- ja toimitusketjun johtajalta useilla teollisuudenaloilla Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa mahdollisista näkemistä uhista, mutta myös prioriteeteista ja suunnitelmista vuodelle 2021. Tulokset kootaan yhteen kyselyraportissa: Joustava toimitusketju - mitä hankintajohtajat priorisoivat vuonna 2021.

Joitakin raportin kohokohtia ovat:

  • 99% vastaajista on kärsinyt Covid-19: een liittyvistä taloudellisista häiriöistä. 
  • Ainakin 37% kyselyyn vastanneista totesi olevansa automatisoinut tiettyjä tehtäviä tai investoinut teknologiaan tukeakseen toimittajien sitoutumista tai hajautettua työvoimaa pandemian aiheuttamien taloudellisten häiriöiden seurauksena 
  • 98% johtajista sanoo, että toiminnan tehokkuus on tärkeä taistelualue. 
  • 30 prosentin mukaan vastaajista digitaalinen muutos olisi heidän organisaationsa tärkein prioriteetti vuonna 2021. Be more right more often - with analytics
  • Datan laadun parantaminen on vuoden 2021 aloite 40 prosentille kyselyyn vastanneista. 

Lataa raportti ilmaiseksi.

Anna myyntitiimillesi työkalut menestykseen

Intuitiivisen käyttöliittymän avulla myyjät voivat tehokkaasti etsiä tarvitsemansa tiedon 120 miljoonan yrityksen tietokannasta. Automatisoidut ominaisuudet kuten triggerit, hälytykset sekä älykkäät listat auttavat löytämään juuri oikeat prospektit juuri oikeaan aikaan. Nopeuta matkaa prospektista asiakkaaksi D&B Hooversin avulla!

Haluatko kuulla lisää?

Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan ratkaisun tarpeeseesi. Täytä vain tietosi ja otamme sinuun pian yhteyttä!

Lue tietosuojaselosteemme

Tai soita meille: 

+358 9 27 27 02333