Yhteistyömme Dun & Bradstreetin kanssa

Laadukasta dataa sinulle, joka käyt kansainvälistä kauppaa
Globaalit yritystiedot saatavillasi

Globaalit yritystiedot saatavillasi

Laadukasta dataa kansainvälistä kauppaa harjoittaville yrityksille

Dun & Bradstreetin (D&B) maailmanlaajuinen verkosto sisältää tietoa yli 265 miljoonasta yrityksestä 240 maassa. Tietoa kerätään 30 000 virallisesta lähteestä ja päivityksiä tehdään 5 miljoonaa kertaa päivässä. Tämän ansiosta D&B on maailman johtava laatuvarmistetun ja jalostetun yritystiedon tarjoaja. Asiakkaanamme sinulla on pääsy tähän verkostoon, ja samalla pääset hyödyntämään paikallista osaamistamme ja tietämystämme.

Identifikujte zákazníky

D&B:n kanssa tehdyn strategisen yhteistyön kautta tarjoamme pääsyn kattaviin kansainvälisiin tietoihin aina riskeistä, toimittajista ja yrityksistä kohderyhmämarkkinointiin, CRM:n ylläpitoon, myyntiin ja datan integrointiin. Näin saat käyttöösi tehokkaan työkalun, jonka avulla voit tehdä rohkeita ja samalla varmoja päätöksiä:

  • integroinnilla ja automatisoinnilla, kasvattamalla ERP-, BI- ja CRM-investointiesi vaikutusta.
  • löytämällä uusia globaaleja liikekumppaneita tunnistamalla markkinoiden potentiaalit, uudet asiakkaat ja toimittajat.
  • hallinnoimalla taloudellisia riskejä, kasvattamalla kassavirtaasi ja ottamalla liiketoimintasi kokonaisriskit haltuun tuotteidemme ja palveluidemme avulla.
  • optimoimalla hankintaprosessisi yhtenäistämällä ja ottamalla haltuun yrityksesi paikalliset ja globaalit menoerät. 
Luotettavaa tietoa kansainvälisillä standardeilla

Luotettavaa tietoa kansainvälisillä standardeilla

D&B:n D-U-N-S® -numero yksinkertaistaa kansainvälistä kauppaasi.

D&B:n Data Universal Numbering System -numerojärjestelmä on luonut standardin yrityshakemistoille määrittämällä yrityksille maailmanlaajuisen D-U-N-S® -numeron eli globaalin yritystunnuksen. Kaikille D&B:n tietokantaan rekisteröidyille yrityksille ja niiden sivuliikkeille ja toimistoille on määritetty yksilöllinen tunnus, jonka avulla minkä tahansa yrityksen organisaation rakenteen tarkastelu on helppoa.

D&B on myös kehittänyt DUNSRight® -prosessin, jonka tehtävänä on usealla vaiheella varmistaa kerätyn tiedon laatu. Prosessin myötä asiakkaidemme on helppoa hakea tietoa ja vertailla yrityksiä yksilöllisten tunnistenumeroiden avulla. Voit samalla varmistua myös siitä, että kaikki D&B:n tarjoama data on luotettavaa ja ajantasaista.

Bisnoden ja Dun & Bradstreetin kumppanuuden kautta voimme tarjota sinulle kansainväliseen kauppaan soveltuvia ratkaisuja. Yhdistämällä tähän Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan tarjontamme ratkaisumme kattavat koko maailman. 

 

Saamme n. 400 miljoonaa maksutapatietoa vuosittain 9 000 partnerilta eri puolilta maailmaa. Nämä tiedot muodostavat perustan yrityksen Paydex-luvulle, joka kertoo kuinka yritykset maksavat laskujaan eli ovatko ne eräpäivämaksajia vai maksetaanko laskut yleensä viiveellä.

DunTrade®-tiedontuottajat saavat D&B:ltä vastaavasti etuja ja hyötyjä palveluiden muodossa. Paydex-tieto auttaa asiakkaitamme pysymään jatkuvasti ajantasalla sekä uusien että nykyisten kumppaneiden ja asiakkaiden tilanteissa tapahtuvista muutoksista. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä maksutapatiedon toimittamisen osalta, niin lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@bisnode.fi ja me otamme sinuun yhteyttä.

Konsernirakenteet muuttuvat jatkuvasti mm. sulautumisten, jakautumisten ja konkurssien seurauksena. On oleellista tietää, kuka omistaa kenet ja mihin yrityskokonaisuuteen asiakkaat tai toimittajat kuuluvat.

Konsernitieto auttaa

  • Vähentämään hankintakuluja: mahdollisuus saada hintaetuja perustuen kokonaisostoihin konsernitasolla.
  • Minimoimaan riskejä: koko konserniin sisältyvä riski tunnistetaan.

D&B:n konsernirakenteet tarjoavat tietoja 14,5 miljoonasta konserniyrityksestä, jotka muodostavat yli 3,4 miljoonaa konsernia eri puolilla maailmaa.

Konsernitiedot yhdistettynä omiin liikekumppanitietoihin auttavat saamaan erinomaisen kokonaiskuvan omasta portfoliosta. Niiden avulla voidaan mm: tunnistaa ristiinmyyntimahdollisuudet jo olemassa olevien asiakkaiden muissa konserniyrityksissä. vähentää hankintakuluja keskittämällä ne samaan konserniin. vähentää riskejä tunnistamalla konserneihin sisältyvät luottotappio- ja konkurssiriskit ajoissa ennakoiden.

Konsernitiedot ovat hyödyllisiä myös Compliance-mielessä eli kun halutaan selvittää rahanpesu-, petos- ja terrorismiepäilyjä.

D&B:n konsernipuut ovat helposti saatavilla online-palvelun kautta.

Maksutapaindeksi kuvaa yrityksen reaaliaikaista maksukäyttäytymistä, joka osaltaan vaikuttaa yrityksen Rating-luokitukseen. Indeksi näkyy luottotietoraporteissa kuvaamassa yrityksen keskimääräistä maksuviivettä. Bisnode käynnisti maksutapatietojen hankintaohjelmansa Suomessa vuonna 1993. Ohjelman tarkoituksena on kerätä ajantasaista yritysten maksukäyttäytymistä koskevaa tietoa yhteistyökumppaneina toimivilta luotonantajilta.

Ajantasainen tieto kohteen maksukäyttäytymisestä on varhaisin mahdollinen indikaattori sen luottokelpoisuuden muutoksesta.

Tiedontoimittajat lähettävät Bisnodelle tiedostomuodossa yritysasiakastietonsa sekä niihin liittyvät laskutiedot. Tiedot kohdistetaan Bisnodet-yritystietokantaa vasten ja kohdistuneen aineiston pohjalta lasketaan ko. yritykselle ns. Maksutapa-indeksi, joka kuvaa kohteen keskimääräistä maksuviivettä.

Ohjelmaan osallistuminen on yleishyödyllistä ja se on koko luottoalan etujen mukaista. Yhteistyö on aina luottamuksellista ja siitä laaditaan kirjallinen sopimus. Bisnode ei paljasta tietolähteitään kolmansille osapuolille.Yhteistyökumppaneinamme on eri toimialojen suurimpia yrityksiä, jotka hyötyvät yhteistyöstä Bisnoden kanssa eri tavoin.

Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä

Jos haluat tietää lisää maksutapatietojen hankintaohjelmasta tai olet kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta, ota yhteyttä projektipäällikkö Are Kivelään, puh. 09 7511 9100.

Varmuutta kansainväliseen liiketoimintaan

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.

Ole meihin yhteydessä

Tavoitat meidät arkisin klo 8.00-16.00