Data ja tietoturva

Data on luonnonvara, jota me jalostamme ja tulkitsemme

Datalähteemme

Saamme päivittäin suuria määriä raakadataa sadoilta julkisilta ja yksityisiltä toimittajilta. Dataan saattaa sisältyä esimerkiksi tietoja kuluttajien ja yritysten maksuhäiriöistä, maksuviiveistä ja yhteystiedoista. Virallisia yritystietoja Bisnode saa esimerkiksi kaupparekisteristä, Tilastokeskuksesta ja muista viranomaislähteistä. Suomessa olemme sekä TraFin että Väestörekisterikeskuksen tietojen jälleenmyyjäkumppani.

Asiakkaanamme pääset aina tarkastelemaan ajantasaista, täsmällistä ja korkealaatuista dataa, joka tukee päätöksentekoa.

Paikallista ja maailmanlaajuista dataa

Paikallista ja maailmanlaajuista dataa

Bisnode toimii 19 eurooppalaisessa maassa ja käsittelee virallista dataa kaikkien toimintamaidensa markkinoilta. Strateginen kumppanuutemme yhdysvaltalaisen data- ja analytiikkayhtiö Dun & Bradstreetin kanssa tarjoaa meille myös mahdollisuuden käyttää maailman suurinta kaupallista tietokantaa, joka sisältää ajantasaista tietoa 265 miljoonasta yrityksestä yli 200 maassa.
Partnerimme Dun & Bradstreetin ansiosta pystymme tarkastelemaan myös kansainvälisiä D-U-N-S®-numeroita, jotka toimivat uniikkeina tunnisteina yrityksille. Numeroiden avulla on helpompaa pitää kirjaa jopa kansainvälisillä markkinolla toimivista yrityksistä.

Tämä kaikki tekee Bisnodesta lyömättömän paikallisen ja kansainvälisen toimijan, joka pystyy palvelemaan sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla toimivia asiakkaita.

Bisnoden näkemys tietoturvasta

Bisnoden näkemys tietoturvasta

Käsittelemme valtavia määriä dataa päivittäin. Meille on siis sanomattakin selvää, että käsittelemiämme tietoja tulee kohdella äärimmäisen hienotunteisesti. Tietoturva ja yksityisyydensuoja ovat meille vähintäänkin yhtä tärkeitä kuin asiakkaillemme. Käyttämämme järjestelmät ovat luotettavia, ja noudatamme tietenkin toimissamme myös kaikkien markkina-alueidemme lakeja, sääntöjä ja määräyksiä. Noudatamme myös työssämme tarkasti määriteltyjä eettisiä toimintaohjeita ja tarkastusmenettelyjä.

Tietosuoja henkilötietojen käsittelyssä

Turvallinen tietojen tallennus on ensisijaisen tärkeää Bisnodelle. Noudatamme kaikkia paikallisia ja maailmanlaajuisia tiedon tallennukseen liittyviä määräyksiä ja pidämme huolen, että olemme aina ajan tasalla ja varautuneita mahdollisiin lakimuutoksiin. 

 

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä

Kuinka muokkaan yritykseni tiedoissa olevan virheen Bisnoden rekisterissä?

Bisnoden yritystietokanta koostuu monesta luotettavasta tietolähteestä. Ensin tiedot kannattaa tarkistaa YTJ-palvelusta. Jos tiedot ovat siellä väärin, pitää muutosilmoitus tehdä ensisijaisesti sinne. Yrityksen osoite- ja yhteystietojen muutokset ovat maksuttomia. Päivitetyt tiedot välittyvät myös meille automaattisesti noin viikon kuluessa.

Myös muutokset kaupparekisterissä oleviin tietoihin välittyvät meille pienellä viiveellä. Näitä muutoksia ovat esimerkiksi hallituksen kokoonpanon muutokset.