Mitä teemme

Yksinkertaistamme asiakkaidemme päätökset

Bisnode auttaa tekemään parempia päätöksiä

Olemme korkealaatuisen datan asiantuntijoita

Jokainen tarvitsee joskus tukea päätöksenteossaan. Olemme erikoistuneet räätälöityyn luotto-, yritys- ja markkinatietoon, jonka avulla asiakkaamme pystyvät tekemään parempia liiketoiminnallisia päätöksiä. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamme heille täsmällistä ja oleellista dataa päätöksenteon tueksi. 

Yksityiset kuluttajat, organisaatiot ja yritykset luovat joka päivä valtavia määriä dataa. Itse asiassa 90 % kaikesta maailman datasta on luotu viimeisimpien kahden vuoden aikana. Me Bisnodella käytämme ainoastaan kaikista korkealaatuisinta dataa. Meillä on myös tarvittavat edellytykset hyödyntää kyseistä dataa yhdessä asiakkaidemme oman datan kanssa tuottaaksemme tietoa, jota olisi muutoin mahdotonta löytää.

Meillä on käytössämme valtavia määriä niin paikallista kuin maailmanlaajuistakin dataa, ja analyyttisten taitojemme avulla pystymme muokkaamaan abstraktia dataa olennaiseksi päätöksenteon tueksi. Pystymme tulkitsemaan suuria datamääriä ja löytämään siitä toistuvia kaavoja ja trendejä, joita muut eivät näe. Esitämme selkeitä vastauksia ja oivalluksia, joista asiakkaamme saavat varmuuden toimintaansa.

Analyytikkomme ovat asiantuntijoita, jotka osaavat tunnistaa uusia trendejä sekä malleja kuluttajakäyttäytymisessä sitä mukaa, kun niitä syntyy. Tarjoamme faktoja, vastauksia ja oivalluksia, joiden perusteella asiakkaamme voivat tehdä varmoja päätöksiä. Emme kuitenkaan ainoastaan toimita asiakkaidemme tarvitsevaa päätöksentekodataa. Varmistamme lisäksi, että kyseinen data integroidaan päivittäisiin työnkulkuihin ja että se on saatavilla oikeaan aikaan oikealla laitteella selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tahdomme tehdä päätöksenteosta helppoa. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia tapoja, joilla asiakkaamme pystyvät käsittelemään tarvitsemaansa päätöksentekodataa. Uusinta teknologiaa hyödyntämällä integroimme tiedon asiakkaidemme tietokoneisiin, puhelimiin tai järjestelmiin, jotta asiakkaat pääsisivät siihen käsiksi mistä päin maailmaa tahansa.

Näin teet parempia päätöksiä laadukkaan datan avulla

Tietolähteet ja tietoturva

Tietolähteet ja tietoturva

Käsittelemme suuria datamääriä, ja suhtaudumme vakavasti siihen liittyvään vastuuseen.

Bisnode käsittelee valtavia määriä dataa päivittäin. Synkronoimme tietoa sadoilta eri toimittajilta, ja yhdysvaltalaisen kumppanimme Dun & Bradstreetin ansiosta pystymme käyttämään maailman kattavinta yrityshakemistoa.  

Meillä on yhteensä 2 000 virallista tietolähdettä, joita analysoimme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kaikki tiedot käsitellään ja analysoidaan tiettyjen ehtojen mukaisesti. Meille on sekä ensisijaisen tärkeää että itsestään selvää taata asiakkaidemme luottamuksellisuus ja käsitellä arkaluontoisia tietoja turvallisesti.

Lue lisää tietolähteistämme

Smart data

Smart data

Jalostamme big datan smart dataksi

Joka päivä maailmalla tuotetaan 16 biljoonaa megatavua dataa. Tällainen määrä dataa on suoranainen kultakaivos niin yksilölle, liiketoimintayhteisölle kuin koko yhteiskunnalle. Samaan aikaan se tarjoaa myös valtavan haasteen. Me Bisnodella jalostamme ja muokkaamme big datan smart dataksi. Tällä tarkoitamme sitä, että poimimme parhaan tiedon valtavan datamäärän joukosta ja tarjoamme asiakkaalle juuri oikeat tiedonjyvät ja analyysit juuri oikeaan aikaan.

Siten asiakkaamme pystyvät tekemään varmoja päätöksiä ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Vasta tässä vaiheessa big datasta tulee älykästä.

Lue lisää smart datasta

Yhteistyömme Dun & Bradstreetin kanssa

Yhteistyömme Dun & Bradstreetin kanssa

Globaalit yritystiedot saatavillasi

Dun & Bradstreetin maailmanlaajuinen verkosto sisältää tietoa yli 265 miljoonasta yrityksestä 240 maassa. D&B kerää tietoa 30 000 virallisesta lähteestä ja päivittää tietojaan 5 miljoonaa kertaa päivässä. Bisnoden asiakkaana saat koko verkoston käyttöösi ja hyödyt samalla myös paikallisesta asiantuntemuksestamme.

Lue lisää Dun & Bradstreetistä

Tapamme ajatella riskeistä ja luotosta

Tapamme ajatella riskeistä ja luotosta

Kasvata tuottoja riskin optimoinnilla

Tapamme ajatella riskejä ja luottoa perustuu riskin optimointiin minimoinnin sijaan. Liian varovainen riskistrategia ja turhan rajoittavat luottoarviot hidastavat liiketoiminnan kehitystä. Liian suurella riskillä voi puolestaan olla tuhoisat vaikutukset. Haasteena on tasapainon löytäminen turvallisen toiminnan ja uusien mahdollisuuksien välille. Ratkaisu tasapainoon löytyy korkealaatuiseen dataan perustuvasta, luotettavasta päätöksenteon tuesta.

LUE LISÄÄ RISKISTÄ JA LUOTOSTA

Tee parempia liiketoimintapäätöksiä

Opi miten smart data ja analytiikka auttavat sinun liiketoimintaasi

Rikasta dataa ja varmista sen laatu

Hyödynnä smart dataa ja muodosta kokonaiskuva asiakkaista, yrityksistä, riskeistä ja mahdollisuuksista

  • Varmista datan laatu järjestelmissä ja prosesseissa
  • Pidä asiakastietosi aina ajantasalla
  • Rikasta dataa Bisnoden laadukkaalla datalla

Kasvata asiakkuuksiesi arvoa

Hyödynnä smart dataa ja löydä uusia asiakkaita, kasvata myyntiä, optimoi riskiä ja rakenna kestäviä asiakassuhteita

  • Tunnista ja tavoita uusia asiakkaita
  • Optimoi riskin- ja luotonhallinta
  • Kehitä suhteita nykyisiin asiakkaisiin
  • Johda ja kehitä asiakaskokemusta

Automatisoi liiketoimintaa koskevat päätökset

Hyödynnä smart dataa ja tehosta päätöksentekoa sekä liiketoiminnan prosesseja

  • Vahvista markkinointiasi datalla, hälytyksillä ja triggereillä
  • Automatisoi riskienhallintaan ja luottopäätöksiin liittyvät prosessit
  • Integroi laadukas data liiketoimintaprosesseihisi

Bisnode auttaa läpi koko asiakkuuden elinkaaren

Käytä smart dataa kasvattaaksesi asiakkuuksia prospekteista uskollisiin asiakkaisiin

Löydä uusia asiakkaita

Käytä smart dataa löytääksesi lähellä ostopäätöstä olevia uusia asiakkaita – sellaisella riskitasolla, joka vastaa liiketoimintasi tavoitteita. Hyödyntämällä Bisnoden markkinadataa ja analyyttisia malleja, autamme sinua löytämään parhaimmat potentiaaliset asiakkaat ja selvittämään, milloin he todennäköisimmin ostavat.

Oletko valmis työskentelemään dataan perustuen?

Soita meille

Tavoitat meidät arkisin puhelimitse 8 -16.

09 2727 02333

Ratkaisut

Bisnoden ratkaisuilla varmistat, että käyttämäsi data on laadultaan korkeatasoista. Asiakasrekisterin analysointi ja tiedon jatkuva päivittäminen ajantasaisella datalla auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä ja virtaviivaistamaan sekä myynti- että markkinointitoimenpiteitäsi. Lisäksi voit luottaa niihin asiakkaisiin ja toimittajiin, joiden kanssa käyt kauppaa.

Kasvata konversiota

Paranna kampanjoittesi konversioastetta hyödyntämällä smart dataa kohderyhmien, kanavavalintojen ja kampanjaprosessien optimointiin. Kustomoi viestisi ja maksimoi ROI eri asiakassegmenteissä yhdistämällä taloudellista informaatiota ja markkinatietoa jokaisen potentiaalisen asiakkaan kohdalla.

Oletko valmis työskentelemään dataan perustuen?

Soita meille

Tavoitat meidät arkisin puhelimitse 8 -16.

09 2727 02333

;

Ota yhteyttä

Tehosta lisämyyntiä

Hyödynnä smart dataa saadaksesi tietoa, joka auttaa sinua toimimaan reaaliajassa – niin lisämyyntimahdollisuuksien kuin asiakkaan muuttuneen riskitason suhteen. Integroimalla analytiikkaratkaisumme CRM:ääsi tai myynnin ja markkinoinnin järjestelmiisi autamme sinua tekemään päivittäin ennusteita parhaista myynnin ja asiakaspalvelun mahdollisuuksista. Lisäksi autamme sinua hallitsemaan esiin nousevia riskejä.

Oletko valmis työskentelemään dataan perustuen?

Soita meille

Tavoitat meidät arkisin puhelimitse 8 -16.

09 2727 02333

;

Ota yhteyttä

Rakenna asiakasuskollisuutta

Hyödynnä smart dataa ja monitoroi sekä hallitse jatkuvasti asiakassuhteitasi läpi koko asiakkuuden elinkaaren. Integroimalla smart data ratkaisumme asiakasreksiteriisi, asiakaskokemuksen johtamiseen sekä markkinoinnin automaation autamme sinua kehittämään kaikkia asiakassuhteitasi.

Oletko valmis työskentelemään dataan perustuen?

Soita meille

Tavoitat meidät arkisin puhelimitse 8 -16.

09 2727 02333

;

Ota yhteyttä