Uutiset

SN4 on nyt Bisnode

Vuoden vaihteessa SN4 liittyi osaksi Bisnode-perhettä! SN4 palvelee asiakkaitaan jatkossa nimellä Bisnode Marketing.

Sulautumisen myötä vahvistamme asemaamme asiakaskokemuksen johtamisen ja yksilöpohjaisen markkinoinnin palveluntarjoajana. Bisnoden data-, analytiikka- sekä riskienhallintapalveluiden avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä laajempia ja monipuolisempia palvelukokonaisuuksia.

Vuosien varrella olemme tehneet yhdessä asiakkaittemme kanssa paljon töitä parempien asiakaskohtaamisten sekä puhuttelevan ja tarvepohjaisen markkinointiviestinnän eteen. Tulevaisuudessa jatkamme edelleen uusien ratkaisuiden kehittämistä ja tulemme auttamaan asiakkaitamme tarjoamaan parempaa palvelua, tekemään enemmän kauppaa ja kohtaamaan asiakkaita onnistuneesti monikanavaisen, kohdennetun markkinoinnin kautta. Olemmekin innoissamme kaikista niistä mahdollisuuksista, joita Bisnoden data- ja analytiikka osaaminen tähän tuovat.

Data ja analytiikka ovat viimeisten vuosien aikana näkyneet voimakkaasti erityisesti markkinoinnissa. Koska markkinointiviestien määrä on kasvanut lähiaikoina räjähdysmäisesti, on katse kiinnitettävä tarkasti asiakkaan elämänvaiheeseen ja siitä kumpuaviin tarpeisiin. Bisnoden analytiikkapalvelut syventävät markkinoinnin automaatioratkaisuidemme palvelutarjontaa auttamalla asiakkaitamme ymmärtämään nykyisten asiakkaiden tarpeita paremmin ja viestimään heille oikeaan aikaan oikealla viestillä. Lisäksi oman asiakasrekisterin analyysi auttaa löytämään lisää uusia potentiaalisia asiakkaita.

Myös asiakaskokemuksen johtamisessa datan ja analytiikan hyödyntäminen tulee nousemaan keskeiseen asemaan. Tulevaisuudessa yritysten on entistä tarkemmin tunnettava minkälaisten asiakkaiden palvelemisessa onnistutaan tällä hetkellä ja toisaalta minkälaisten asiakkaiden kohtaaminen kaipaa vielä hiomista. Bisnoden analytiikkapalvelut tukevat tämän asiakasymmärryksen kasvattamisessa ja auttavat yrityksiä tunnistamaan sekä kohtaamaan eri tyyppisiä asiakkaita onnistuneesti.

Sulautuminen näkyy vuoden vaihteen jälkeen asiakkaillemme meiltä tulevissa laskuissa, jotka lähetetään ensi vuonna Bisnode Marketing Oy:ltä. Tutut yhteyshenkilöt hoitavat kuitenkin myös jatkossa asiakassuhdetta ja antavat mielellään lisätietoja muutoksesta. Lisäksi 2.1.2017 lähtien tavoitat meidät uusista sähköpostiosoitteista etunimi.sukunimi@bisnode.com.

Tilaa viimeisimmät uutiset datasta, analytiikasta ja asiakaskokemuksesta suoraan sähköpostiisi

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.