Uutiset

Bisnoden Smart Data Hackathon

Hackathon on tapahtuma missä joukko kehittäjiä kokoontuu työstämään ratkaisuja annettuun tutkimusongelmaan. Tapahtuma tehdään tekijöille mieleiseksi tarjoamalla tilaa pohtia ja innovoida sekä keksiä uusia ratkaisumalleja. Tarkoitus on löytää tekninen ratkaisu todelliseen loppukäyttäjän ongelmaan.

Ensimmäinen Bisnode Hackathon keskittyy kuluttajatietoihin

Kautta aikojen ensimmäinen Bisnoden isännöimä Hackathon-tapahtuma järjestetään 21-23 lokakuuta Villa Upinniemessä Kirkkonummella. Tapahtuman avainsanat ovat kuluttajat, heidän käyttäytymisensä ennustaminen sekä tämän visualisointi.

apahtumaan osallistuvat kehittäjät saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa sovelluksia hyödyntämällä rajapintoja, joita ei ole koskaan aikaisemmin avattu. Osa kehittäjistä on Bisnoden omaa väkeä eripuolilta Eurooppaa, mutta valtaosa noin 50 osallistujasta on ulkopuolisia ”propellipäitä”, joille toimintaympäristö ei ole entuudestaan tuttu. Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa suomalainen ArcticStartup, jolla on kokemuksia lukuisien vastaavanlaisien tapahtumien järjestämisestä.

Mitä Bisnoden Hackathonilta odotetaan?

Tapahtuma vaatii järjestäjiltä osaamista ja näkemystä. Parhaimmillaan Hackathon rikkoo totuttuja työtapoja ja johtaa uusiin innovaatioihin. Bisnode odottaa tapahtumasta paljon mainioita ehdotuksia siitä mitä sen tarjoamilla rajapinnoilla voitaisi tehdä sekä löydöksiä, jotka tarjoavat yllättävääkin lisäarvoa asiakkaille. Osallistujalle Hackathon tarjoaa mahdollisuuden kehitellä jotain hurjaa ja ennen kokematonta.

Tilaa viimeisimmät uutiset datasta, analytiikasta ja asiakaskokemuksesta suoraan sähköpostiisi

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.