Uutiset

Bisnode laajentaa toimintaansa Latvian markkinoille ostamalla SIA Datu Servissen

03 touko 2018

Vahvistaakseen markkina-asemaansa Eurooppalaisen datan tarjoajana Bisnode laajentaa liiketoimintaansa Baltian alueella ostamalla D&B:n Latvialaisen franchise-kumppanin SIA Datu Servissen.

Bisnode, Euroopan johtava data- ja analytiikkaratkaisuita tarjoava yritys, ostaa SIA Datu Servissen, joka on toiminut D&B:n franchise-kumppanina Latviassa yli 20 vuoden ajan. Yrityskauppa laajentaa Bisnoden markkinoita Baltian alueella, jossa se jo toimii Virossa. Kauppa myös korostaa Bisnoden vahvaa suhdetta Dun & Bradstreetin (D&B) kanssa. Kaupan myötä Bisnodella tulee olemaan D&B:n franchise-toimintaa 17 Euroopan maassa. Bisnode palvelee kansainvälisiä asiakkaitaan pääasiassa D&B Worldwide Networkin kautta, mutta joitakin liiketoimintainformaatioon liittyviä ratkaisuita tarjotaan myös paikallisesti.

”Olen erittäin iloinen siitä, että D&B Latvia liittyy osaksi Bisnode Groupia. Kasvattamalla liiketoiminta-aluettamme Pohjois-Euroopassa pystymme paremmin palvelemaan pohjoismaisia asiakkaitamme. Odotan kovasti yhteistyötä Pāvels Grišanovsin kanssa. Hän tulee johtamaan Latvian toimintaa ja tukemaan meitä uusien lisäarvoa tuottavien palveluiden tuomisessa Latvian markkinoille,” kertoo Juha Airaksinen Suomen toimitusjohtaja ja Viron maajohtaja. Airaksinen tulee myös ohjaamaan liiketoimintaa Latvian organisaatiossa ja markkina-alueella.  

”Tämän kaupan myötä Bisnode vahvistaa asemaansa johtavana data- ja analytiikkapalveluiden tarjoajana Euroopassa. Bisnoden tarjoama on nyt saatavilla 19 Euroopan maassa. Lisäksi pystymme tarjoamaan pohjoismaisille asiakkaillemme entistä parempia palveluita ja tuomaan uusia ratkaisuita asiakkaillemme Latviassa,” sanoo Magnus Silfverberg, Bisnode Groupin toimitusjohtaja.

”SIA Datu Servissellä on vahvat yhteistyösuhteet useisiin Bisnode Groupin yrityksiin, joiden kanssa olemme työskennelleet yli 10 vuoden ajan. Yrityksemme tulevaisuuden ratkaisuiden kehittäminen vaatii uudenlaista yhteistyötä ja Bisnoden avulla pystymme viemään tätä kehitystä tehokkaasti eteenpäin. Olen mielissäni siitä, että tulemme olemaan osa Bisnode Groupia, jossa työskentelee korkean tason ammattilaisia ja, joka tunnetaan alansa johtajana Euroopan markkinoilla,” sanoo Pāvels Grišanovs, SIA Datu Servissen toimitusjohtaja.

 

LISÄTIETOJA:

Magnus Silfverberg, CEO
Puhelin: +46 70 271 47 00
E-mail: magnus.silfverberg@bisnode.com

Juha Airaksinen, Country Manager Bisnode Finland
Puhelin: +35 840 544 26 70
E-mail: juha.airaksinen@bisnode.com

Lidija Ilic, PR and External communication Manager Bisnode Group
Puhelin:+46 70 985 30 71
E-mail: lidija.ilic@bisnode.com

 

Bisnodesta

Bisnode on johtava Eurooppalainen data- ja analytiikkapalveluita tarjoava yritys, joka toimii 19 maassa ja työllistää 2 100 henkeä. Bisnode auttaa yrityksiä löytämään uusia asiakkaita ja kasvattamaan asiakkuuksia kannattavasti läpi koko asiakkuuden elinkaaren ja hallitsemaan riskiä useissa liiketoimintaprosesseissa. Olemme Smart Datan pioneerejä ja käytämme osaamistamme auttaaksemme asiakkaitamme tekemään parempia liiketoiminnallisia päätöksiä. Analysoimme asiakkaidemme omaa dataa ja hyödynnämme sitä yhdessä oman datamme kanssa erilaisten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Uskomme, että tällä tavoin Big Data muuttuu päätöksentekoa tukevaksi Smart Dataksi.

Tilaa viimeisimmät uutiset datasta, analytiikasta ja asiakaskokemuksesta suoraan sähköpostiisi

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.