Uutiset

Bisnode aloittaa yhteistyön Provenirin kanssa tarjotakseen joustavia, seuraavan sukupolven riskienhallinnan ratkaisuita

Bisnode, joka auttaa asiakkaitaan tekemään parempia päätöksiä Smart Datan avulla, julkistaa kumppanuuden Provenirin kanssa. Provenir on globaalien, reaaliaikaisten riskienhallinnan ratkaisuiden palveluntarjoaja. Yhteistyö luo vahvan pohjan innovatiivisille, reaaliaikaisille riskienhallinnan palveluille Euroopan markkina-alueella.

Tavoitellessaan kasvua ja kustannustehokkuutta, yritykset Euroopassa hakevat ratkaisuita optimoidakseen luottoriskeihin liittyviä prosesseja. Ketterät ratkaisut, joiden kautta on mahdollista vastata nopeasti liiketoimintaympäristön ja sääntelykentän jatkuviin muutoksiin, ovat elintärkeitä tänä päivänä. Bisnodella on pitkä historia päätöksentekoa tukevien alustojen palveluntarjoajana. Tätä kautta Bisnode on tukenut useita yrityksiä prosessien automatisoinnissa sekä dataan pohjautuvassa päätöksenteossa. Kumppanuus Provenirin kanssa mahdollistaa seuraavan sukupolven ratkaisut Provenirin Risk Analytics and Decisioning alustan kautta.

”Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaita tietojen hallinnan, data-analytiikan ja riskienhallinan palveluita asiakkaillemme, ” sanoo Bisnoden strategiajohtaja Anders Borg. Anders jatkaa ”Kumppanuus Provenirin kanssa on strateginen aloite, joka mahdollistaa joustavien ja skaalautuvien ratkaisuiden toteuttamisen. Integroidessamme palveluitamme asiakkaamme pystyvät luomaan ja vaihtamaan datalähteitä, liiketoiminnan sääntöjä ja riskimalleja minuuteissa. Kumppanuus on viimeisin esimerkki siitä, että me Bisnodella olemme sitoutuneita tarjoamaan parempaa asiakaskokemusta automatisoitujen riskienhallinan ratkaisuiden kautta”.

Provenir auttaa yrityksiä toteuttamaan innovatiivisia liiketoiminnan prosesseja, jotka parantavat asiakaskokemusta lyhentämällä tuote- ja palvelukehitykseen kuluvaa aikaa ideoista toteutukseen. Provenirin ratkaisu yksinkertaistaa strukturoidun ja strukturoimattoman datan keräämiseen ja rikastamiseen liittyviä prosesseja mahdollistaen reaaliaikaisen data- ja riskianalytiikan. 

“Olemme innoissamme kumppanuudesta Bisnoden kanssa sekä tilaisuudesta tukea heidän suunnitelmiaan liittyen automatisoituun riskienhallintaan ja analytiikkaan,” sanoo Provenirin toimitusjohtaja Paul Thomas. ”Provenirin riskienhallinnan alusta on malli, data ja teknologia riippumaton tehden siitä erittäin joustavan ratkaisun Bisnoden tarpeisiin. Odotamme mahdollisuutta tarjota erinomaisia ratkaisuita Bisnoden asiakaskunnalle yhteistyön kautta.”

LEHDISTÖKONTAKTI:
Jenny Karlsson, PR and Communication, Bisnode
+46 70 874 14 95
jenny.karlsson@bisnode.com

Tilaa viimeisimmät uutiset datasta, analytiikasta ja asiakaskokemuksesta suoraan sähköpostiisi

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme tietosuojaselosteestamme.