Etsi
Helsinki

13 maalis 2020

Etsimme proaktiivista tekijää Data & Analytiikka -tiimiimme toteuttamaan ja kehittämään asiakastoimeksiantojen tuotantoa.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta SQL-kielestä, palava halu automatisoida ja kehittää prosesseja sekä laaja-alaisesti uteliaisuutta dataan ja sen käyttökohteisiin.

Arvostamme MS SQL Server -ympäristön (T-SQL, SSIS, SSRS) tuntemusta, kaikkea ohjelmointikokemusta sekä soveltuvaa työkokemusta ja opintoja.

Tarjoamme laadukasta ja laaja-alaista dataa työstettäväksi, mainiot mahdollisuudet kehittää ja kehittyä sekä mukavan tiimin tuen.

 

Hakemus ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa analytiikkatiimin vetäjä Ilkka Tynkkynen, joka vastaa työtehtäviä koskeviin kysymyksiin. Hänet tavoittaa numerosta 0400 141 313.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta. Lähetäthän hakemuksesi paikkaan viimeistään 27.3.2020 mennessä.

 

Bisnode on Suomen monipuolisin markkina- ja luottotietotoimittaja. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2300 ihmistä, joista noin 100 Suomessa.

Työhakemus

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme työnhakijan tietosuojaselosteestamme.