Myyntineuvottelijoita - Markkinointi- ja riskienhallintapalvelut

17 tammi 2018

Etsimme myyntineuvottelijoita markkinointi- ja riskienhallintatuotteiden myyntiin. Työssä myyt ratkaisuja pienten ja keskisuur­ten yrityksen johdolle auttaen heitä toteuttamaan yrityksen myyntiä sekä luottoriskienhallintaa.

Myyntityö perustuu luottohallinnan ja myynnin edistämisen tuotteistettuihin ratkaisuihin. Tuotteidemme käyttäjiä on niin yrityksen talouden, kehityksen, hankintatoimen kuin myynnin vastuutehtävissä.

Työ sopii hyvin ihmiselle, jolla on hyvät sosiaa­liset taidot, halua työskennellä ihmisten kanssa sekä kyky myydä ratkaisuja myös puhelimitse. Tärkeintä työssä on halu oppia ja kehittyä myynnin ja palveluidemme moniosaajaksi. Pienten ja keskisuurten yritysten toiminta­tapojen, erityisesti talouden ja hallinnon tunteminen on työssä etu.

Työtehtävässä pääset tekemään töitä yritysten toimivan johdon kanssa talouden- ja hallinnon kehittämisen ja johtamisen parissa. Työ mahdol­listaa oppimisen tiedolla johtamisesta sekä tiedon hyödyn­tämisestä opera­tiivisessa liike­toiminnassa Euroopan suurim­massa tietoon ja sen analysointiin keskit­tyvässä konsernissa Bisnodessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna Maunu
HR päällikkö
+358 50 568 76 95
hanna.maunu@bisnode.com

Lähetäthän hakemuksesi paikkaan viimeistään 2.2.2018 alla olevaalla lomakkeella.

Työhakemus - myyntineuvottelija