Myyntijohtaja - Midmarket Sales

05 joulu 2018

Etsimme myyntijohtajaa rakentamaan myyntiorganisaatiota Suomeen perustettavaan uuteen myyntiyksikköömme.

Tehtävänäsi on Midmarket -myyntitiimin rakentaminen sekä sen tuloksellinen johtaminen ja esimiestyö. Tehtävässä sinulla on myös henkilökohtainen asiakas- ja myyntivastuu. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa uuden, johdollasi perustettavan myyntitiimin rakentamiseen, uudistamiseen ja kehittämiseen. Bisnodella on osaava ja kokenut myyntihenkilöstö sekä laaja tuoteportfolio.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä, esimiestyöstä ja muutosjohtamisesta. Vahvuutenasi on kyky sitouttaa ja motivoida muita. Tele- ja kenttämyyntiosaaminen on eduksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia toiminta- ja vuorovaikutuskulttuurissamme.

Arvostamme aitoa kiinnostuneisuuttasi tietopalveluihin erityisesti luotto- ja riskienhallinta ja markkinointipalveluihin.  Näkemyksellisyys organisaation kehittämisestä ja kokonaisuuksien hahmottamiskyvystä on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynnin vetäjä Lauri Mähönen, joka vastaa työtehtäviä koskeviin kysymyksiin. Hänet tavoittaa numerosta 040 732 53 22.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen hanna.maunu@bisnode.com. Lähetäthän hakemuksesi paikkaan viimeistään 20.12.2018 mennessä.

 

Bisnode on Suomen monipuolisin markkina- ja luottotietotoimittaja. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Olemme korkealaatuisen datan asiantuntijoita, toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2000 ihmistä, joista noin 100 Suomessa.