Helsinki

08 marras 2019

Haemme innokasta ja aloitteellista Front End kehittäjää, joka haluaa laajentaa osaamistaan .NET Full Stack osaajaksi.

Työskentelet mielenkiintoisissa kehityshankkeissa, joissa olet kehitysvastuussa frontti-kehityksestä. Toivomme, että sinulle ovat React.js, Node.js ja mahdollisesti muut nykyaikaiset webstackit tuttuja. Lisäksi haluat laajentaa osaamistasi Microsoftin backend stackkiin (.NET/C# ja MS SQL Server).

Toivomme että olet työskennellyt muutaman vuoden ajan vastaavissa tehtävissä ja työskentelyotteeltasi olet omatoiminen ja aikaansaava. Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen. Toivomme lisäksi, että kommunikointi asiakasrajapinnan kanssa on sinulle luontevaa.

Me tarjoamme vakituisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut, osaavat kollegat sekä loistavan mahdollisuuden kehittää itseään ja osaamistaan kansainvälisessä organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä

Tomi Huusko, tomi.huusko@bisnode.com tai 040 046 3325. Työsuhteen aloitus 7.1.2020 ja hakuaika 5.12.2019 saakka. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Bisnode on Suomen monipuolisin markkina- ja luottotietotoimittaja. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2300 ihmistä, joista noin 100 Suomessa. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa. Tarjoamme työntekijöille liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun, kattavan työterveyshuollon sekä modernit työskentelyvälineet. Lisätietoja verkossa osoitteessa www.bisnode.fi

Työhakemus

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme työnhakijan tietosuojaselosteestamme.