Etsi
Helsinki

Digital Sales Manager

03 maalis 2020

Etsimme digitaalisen kaupankäynnin ammattilaista kasvustrategiamme vauhdittajaksi.

Digitaalisen myynnin vastuullisena vetäjänä sinulla on intohimo verkkokaupan ja SME myynnin kehittämiseen. Ymmärrät myynnin ja verkkokaupan prosessit, trendit sekä osaat viedä eteenpäin hankkeita kumppaniympäristössä.

Vastaat osaltasi Bisnoden asiakaskokemuksen parantamisesta ja myynnin kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin kanssa. Verkkokaupan tuoteportfolion kehittäminen, hallinta ja analysointi kuuluvat tehtäviisi. Johdat verkkokaupan projektit määrätietoisesti alusta loppuun. Käärit hihasi ja tartut toimeen. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.

Sinulla on kokemusta digitaalisen kasvustrategian toteuttamisesta niin kaupallisesti kuin sekä verkkokaupan teknologia näkökulmista. Sinulla on vahva ymmärrys verkkokaupan mahdollisuuksista ja haasteista, sen erilaisista työkaluista, testauksesta ja analytiikasta. Teknologiat kuten React, NodeJS, C# ovat tuttuja kuten myös SEO, SEM etc. Olet tavoitteellinen, innostut kehittämään ja tekemään toimialan parasta B2B ja B2C digitaalista maailmaa niin itsenäisesti kuin osana laajempaa tiimiäkin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle työn, jossa olet keskeinen vaikuttaja Bisnoden liikevaihdon kasvussa ja pääset toimimaan osana innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Tahdomme luoda sinulle edellytykset kehittää itseäsi digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisena.

Hakemus ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Lauri Mähönen, p. 040 7325322. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Bisnode on Suomen monipuolisin markkina- ja luottotietotoimittaja. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin luottoriskienhallinnan saralla. Olemme korkealaatuisen datan asiantuntijoita, toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2000 ihmistä, joista noin 100 Suomessa.

Työhakemus

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme työnhakijan tietosuojaselosteestamme.