Helsinki

07 marras 2019

Data-analytiikasta kiinnostunut Python-kehittäjä tai datainsinööri


Bisnoden analytiikkatiimi kehittää ja hyödyntää uniikkia tietokantakokonaisuutta, joka käsittää kattavasti laadukasta dataa mm. yrityksistä, kuluttajista ja ajoneuvoista. Tiimi rakentaa tietokantojen datasta uusia tietotuotteita asiakasprojekteissa ja sisäisenä tuotekehityksenä sekä auttaa kehittämään analytiikan avulla yrityksen omaa liiketoimintaa. Tiimi käyttää monipuolisesti data-analytiikan menetelmiä mallintamiseen sekä erilaisten analyysien, visualisointien ja raporttien kehittämiseen. Työkalupakissamme on päällimmäisinä Python, Power BI ja MS SQL Server.
 
Etsimme nyt tiimiimme monipuolisesta data-analytiikasta kiinnostunutta Python-kehittäjää tai datainsinööriä.
 

Työtehtäviisi kuuluvat


Työskentelet tärkeänä osana analytiikkatiimiä tukemalla sitä ratkaisujen toteutuksessa ja saattamisessa tuotantoon, datan käsittelyssä sekä tuomalla tiimiin ymmärrystä hyvän ohjelmointitavan mukaisista käytännöistä. Työnkuvaa voidaan laajentaa kiinnostuksesi ja tarpeiden mukaan analytiikkatiimin muihin tehtäviin kuten analyyseihin, visualisointeihin ja mallintamiseen sekä datan laadun parantamiseen.
 

Odotamme sinulta


Sinulla on kokemusta ohjelmoinnista Pythonilla sekä käsitys tuotantotasoisen ohjelmoinnin vaatimuksista ja olet kiinnostunut soveltamaan osaamistasi data-analytiikan ratkaisuihin osana analytiikkatiimiä. Osaat tarttua toimeen ja sinulla on intoa oppia ja kehittää uutta. Läpäiset Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen ja pystyt työskentelemään suomeksi.
 

Tästä on etua


Sinulla on kokemusta MS SQL Server -ympäristöstä, Power BI:sta tai työkokemusta luoton- ja riskienhallinnan, markkinoinnin tai yritystiedon aloilta. Myös kokemus ja opinnot data-analytiikasta, tilastollisista tai tekoälymenetelmistä edesauttavat menestymään.
 

Tarjoamme


Poikkeuksellisen laadukasta ja kattavaa dataa työstettäväksi sekä erinomaiset mahdollisuudet kokeilla ja oppia monipuolisesti data-analytiikasta ja datan käsittelystä. Pääset mukaan mukavaan porukkaan rakentamaan analytiikkatiimiä ja sen toimintamalleja. Meillä on modernit työtilat hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa sekä hyvät työsuhde-edut. Bisnoden organisaatio tarjoaa lisäksi mainiot kansainväliset ura- ja kehitysmahdollisuudet.
 

Lisätiedot ja hakemus


Työn aloitus 7.1.2020 ja haku päättyy 4.12.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Ilkka Tynkkynen sähköpostilla ilkka.tynkkynen@bisnode.com

Mikäli tunnet olevasi sopiva henkilö tehtävään, pyydämme lähettämään kirjallisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen alla olevalla lomakkeella. Hakemukset pyritään käsittelemään saapumisjärjestyksessä ja haastattelut aloitetaan heti sopivien kandidaattien löytyessä.

Bisnode on Suomen monipuolisin markkina- ja luottotietotoimittaja. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2300 ihmistä, joista noin 100 Suomessa.

Työhakemus

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme työnhakijan tietosuojaselosteestamme.