Etsimme back-end / database -kehittäjää

21 maalis 2019

Etsimme kehitysjoukkoomme vahvistusta omatoimisesta back-end/database -devaajasta. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin sekä paikallisiin että kansainvälisiin kehitysprojekteihin ja nykyisten palveluiden jatkokehitys- ja ylläpitotyöhön. Kehitystyöhön kuuluu mm. datatoimitukset, rajapinnat ja verkkopalvelut. Olet osa noin kymmenen hengen paikallista kehitystiimiämme.

Tiukat tekniset taitovaatimuksemme ovat:

.NET, C#, MSSQL, SQL Server Data Tools (SSDT)

Taitovaatimusten lisäksi toivomme sinulta positiivista asennetta ja aktiivista otetta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä päivittäiseen ongelmanratkaisuun. Käytännön työssä suomen kieli on välttämätön ja odotamme myös hyvää englannin kielen osaamista. Lisäksi arvostamme tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja ja stressinsietokykyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvien liikenneyhteyksien varrelta, hyvät työsuhde-edut, osaavat ja huumorintajuiset kollegat, mielenkiintoisia kehitysprojekteja, sekä loistavan mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammatillista osaamistasi.

Jos kiinnostuit meistä, niin kerro, mitä sinulla olisi tarjottavana Bisnodelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna Maunu
HR päällikkö
+358 50 568 76 95
hanna.maunu@bisnode.com

Lähetäthän hakemuksesi paikkaan viimeistään 1.4.2019 alla olevaalla lomakkeella.

Palkkauksesta ja työn aloittamisesta keskustelemme henkilökohtaisesti.

Työhakemus - backend/database -kehittäjää

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme työnhakijan tietosuojaselosteestamme.