Avainasiakaspäällikkö - Luoton- ja riskienhallinnan kansainväliset ratkaisut

26 loka 2017

Etsimme avainasiakaspäällikköä kansainvälisten sekä kotimaisten riskienhallinnan ratkaisujen myyntiin. Työssä myyt ratkaisuja suur­yritysten johdolle sekä autat heitä kehittämään talouden hallintaa erityisesti luotto- ja riskienhallinnan näkökulmasta.

Ratkaisukonseptiemme tuottaman tiedon avulla yritykset edistävät mm. luotonhallintaa, hankintatoimea, markkinointia, myyntiä sekä palveluiden kehittämistä.

Työ sopii hyvin ihmiselle, jolla on hyvät sosiaa­liset taidot, halua työskennellä ihmisten kanssa sekä myydä ratkaisuja. Työ on asiantuntija­myyntiä, jossa tärkeintä on asiakkaiden perinteisen ajatus­maailman muuttaminen. Suurten yritysten toiminta­tapojen, erityisesti talouden ja hallinnon, tunteminen on työssä etu.

Työtehtävässä pääset tekemään töitä Suomen eturivin yritysten kanssa talouden- ja hallinnon kehittämisen ja johtamisen parissa. Työ mahdol­listaa oppimisen tiedolla johtamisesta sekä tiedon hyödyn­tämisestä opera­tiivisessa liike­toiminnassa Euroopan suurim­massa tietoon ja sen analysointiin keskit­tyvässä konsernissa Bisnodessa.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen hanna.maunu@bisnode.com. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtaja Lauri Mähönen lauri.mahonen@bisnode.com tai p. 040 732 5322