Asiakkuuspäällikkö markkinointipalveluiden kenttämyyntiin

27 elo 2019

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme digitaalisen markkinoinnin osaajaa auttamaan asiakkaitamme kasvattamaan markkinoinnin tuloksellisuutta. Asiakkuuspäällikön työkalupakista löytyy valtava määrä dataa asiakkaiden markkinointitulosten parantamiseksi älykkään kohdentamisen ja markkinoinnin automaation avulla.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä uus- ja lisämyynnistä ja asiakasprojektien suunnittelusta sekä läpiviennistä.

Myyntityö Bisnodella on palkitsevaa, innostavaa ja välillä haastavaakin. Samanlaisia päiviä ei ole ja mikä parasta, voit itse vaikuttaa. Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme kontaktointi, asiakastapaamiset, oman asiakasportfolion rakentaminen sekä myyntityö. Bisnoden osaavat ja kokeneet myynti- ja tuotantotiimit auttavat sinua menestymään työssäsi ja kehittämään asiantuntijuutta.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Hyvän koulutuksen, alan johtavat tuotteet sekä kivat työkaverit.

Hakea voit vaikka heti! Hakuaika on avoin ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemus ja lisätiedot

Hanna Maunu
HR päällikkö
+358 50 568 76 95
hanna.maunu@bisnode.com

 

Bisnode on johtava ja edistyksellinen data- ja analytiikka-alan yritys, joka rakentaa valoisaa tulevaisuutta smart datan avulla. Toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2000 intohimoista ja uteliasta työntekijää, joista noin 100 Suomessa.