Etsi
Helsinki

Asiakkuuspäällikkö markkinointipalveluiden kenttämyyntiin

11 helmi 2020

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme digitaalisen markkinoinnin osaajaa auttamaan asiakkaitamme kasvattamaan markkinoinnin tuloksellisuutta. Asiakkuuspäällikön työkalupakista löytyy valtava määrä dataa asiakkaiden markkinointitulosten parantamiseksi älykkään kohdentamisen ja markkinoinnin automaation avulla.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä uus- ja lisämyynnistä ja asiakasprojektien suunnittelusta sekä läpiviennistä.

Myyntityö Bisnodella on palkitsevaa, innostavaa ja välillä haastavaakin. Samanlaisia päiviä ei ole ja mikä parasta, voit itse vaikuttaa. Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme kontaktointi, asiakastapaamiset, oman asiakasportfolion rakentaminen sekä myyntityö. Bisnoden osaavat ja kokeneet myynti- ja tuotantotiimit auttavat sinua menestymään työssäsi ja kehittämään asiantuntijuutta.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Hyvän koulutuksen, alan johtavat tuotteet sekä kivat työkaverit.

Hakea voit vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtaja Petteri Miettinen petteri.miettinen@bisnode.com tai puhelimitse 0400 141 426

Mikäli tunnet olevasi sopiva henkilö tehtävään, pyydämme lähettämään kirjallisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 13.3.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Bisnode on Suomen monipuolisin markkina- ja luottotietotoimittaja. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2300 ihmistä, joista noin 100 Suomessa. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa. Tarjoamme työntekijöille liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun, kattavan työterveyshuollon sekä modernit työskentelyvälineet. Lisätietoja verkossa osoitteessa www.bisnode.fi

 

Työhakemus

Bisnoden tietosuojasta

Bisnodella käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme työnhakijan tietosuojaselosteestamme.