Account Manager

04 kesä 2019

Haemme nyt innokkaita ja aktiivisia asiakkuuspäälliköitä vahvistamaan myyntiorganisaatioitamme!

Myyntityö Bisnodella on palkitsevaa, innostavaa ja välillä haastavaakin. Samanlaisia päiviä ei ole ja mikä parasta, voit itse vaikuttaa.

Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme kontaktointi, asiakastapaamiset, oman asiakasportfolion rakentaminen sekä myyntityö. Bisnoden osaavat ja kokeneet myynti- ja tuotantotiimit auttavat sinua menestymään työssäsi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Hyvän koulutuksen, alan johtavat tuotteet sekä kivat työkaverit.

Hakea voit vaikka heti! Hakuaika on avoin ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Heinäkuussa pidämme lomaa ja jatkamme hakuprosessia, mikäli emme ole vielä tehtävään löytäneet sopivaa hakijaa

Hakemus ja lisätiedot

Hanna Maunu
HR päällikkö
+358 50 568 76 95
hanna.maunu@bisnode.com

 

Bisnode on johtava ja edistyksellinen data- ja analytiikka-alan yritys, joka rakentaa valoisaa tulevaisuutta smart datan avulla. Toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä 19 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee yli 2000 intohimoista ja uteliasta työntekijää, joista noin 100 Suomessa. Bisnode auttaa yrityksiä ennustamaan asiakkaiden käyttäytymistä, hallitsemaan liiketoimintaan liittyvää riskiä ja löytämään vastauksia erilaisiin liiketoiminnallisiin kysymyksiin analytiikan ja scoring-mallien kautta.