Meistä

Bisnode on Euroopan suurin smart datan ja analytiikan toimittaja

Arvomme

Yhteistyö ja luottamus ovat vahvasti mukana kaikessa, mitä teemme

Me Bisnodella olemme kiinnostuneita siitä, mitä maailmassamme tapahtuu ja miten pystymme rakentamaan yhteiskunnan kehitystä tukevia ratkaisuita. Yhteistyö ja luottamus ovat vahvasti mukana kaikessa, mitä teemme. Yhdessä asiakkaittemme kanssa otamme päivittäin sekä isompia että pienempiä askelia eteenpäin. Bisnodella uskomme, että on erittäin tärkeää kuunnella asiakkaitamme ja ottaa heidän tarpeensa huomioon. Niinpä asiakkaittemme haasteet ovat aina meidän ensisijainen prioriteetti.

Arvomme

Organisaatio

Organisaatio

Teemme työtä sekä paikallisesti että globaalisti

Bisnode toimii tällä hetkellä 19 maassa ja olemme yksi Euroopan johtavista smart datan tarjoajista. Organisaatiossamme työskentelee 2 100 ihmistä, jotka rikastavat kulttuuriamme kokemuksillaan, huumorillaan sekä osaamisellaan. Paikallisuus on suuri etu asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti vastatessamme asiakkaiden haasteisiin. Samaan aikaan pystymme hyödyntämään suuryrityksen muskeleita ja resursseja tarvittaessa.

Taloudellista tietoa

Taloudellista tietoa

Bisnode Group lukuina

Lars Save perusti Bisnoden vuonna 1989. Tänä päivänä Ratos omistaa yrityksestä 70 % ja Bonnier 30 %. Vuonna 2006 konserni muutti nimensä Bisnodeksi ja vuonna 2012 käynnistettiin suuri kehityshanke, jonka tarkoituksena oli yhdistää kaikki konsernin yritykset Euroopassa ja lanseerata yksi yhtenäinen Bisnode brändi.

Täältä löydät Bisnoden tilinpäätökset kvartaaleittain ja vuosittain vuodesta 2009 lähtien.

Tilinpäätökset

Uutiset

Uutiset

Bisnoden viimeisimmät uutiset

Arkistostamme löydät viimeisimmät uutiset, raportit sekä lehdistötiedotteet Bisnodesta, toiminnastamme ja organisaatiostamme.

Viimeisimmät uutiset

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Liiketoimintaa vastuullisuus edellä

Bisnode on osa taloutta ja yhteiskuntaa niillä markkinoilla, joilla toimimme. Tiedostamme, että tekemämme päätökset vaikuttavat yhteiskuntaan, ihmisiin ja ympäristöön. Meille kestävä kehitys on tärkeää ja kannamme vastuumme kestävän yhteiskunnan rakentamisesta tuleville sukupolville.

Työtämme ohjaa vahvasti tapamme toimia, The Bisnode Way. Tässä tiivistyy arvomme, asiantuntemuksemme, kunnianhimomme sekä lupauksemme.

Jos haluat muodostaa kuvan Bisnodesta, yrityskulttuuristamme sekä siitä, mikä on meille tärkeää, voit tutustua ideologiaamme tarkemmin seuraavan kymmenen kohdan avulla.

Kestävä kehitys

Kumppanimme ovat meille tärkeitä