Tammi Kiinteistötekniikalle AAA tarkoittaa luotettavuutta

Vaasalainen Tammi Kiinteistötekniikka Oy on ripeästi kasvanut yritys. Toiminta käynnistyi vuonna 2010 yhden hengen voimin ja vuoteen 2014 mennessä yrityksen henkilöstömäärä oli kasvanut 13 henkeen.

Tammen kasvu on ollut kannattavaa, sillä se nousi nopeasti AA-luottoluokkaan ja edelleen AAA-luottoluokkaan, jossa yritys edelleen on. 

Asiakaskunta koostuu niin taloyhtiöistä, rakennusyhtiöistä kuin suuryrityksistäkin. Yhteistä asiakkaille on, että he arvostavat luotettavaa yhteistyökumppania. Osoituksena luotettavuudesta toimii Bisnoden myöntämä kolmen A:n logo, joka on komeillut yrityksen kotisivuilla ja toimiston seinällä jo kolme vuotta. 

”Tarkastan uusien asiakkaiden luottotiedot aina jo tarjousvaiheessa” yrityksen hallinnosta vastaava Pirjo Tammi kertoo. ”Minulle luottoluokituksella on väliä ja kolme A:ta on tunnusmerkki siitä, että yritys on hoitanut asiansa hyvin” hän summaa. 

Tutustu tarkemmin Tammi Kiinteistötekniikan toimintaan sivuilla www.tammikiinteistotekniikka.fi ja Bisnoden rating-tuotteisiin osoitteessa www.bisnode.fi