Erityisesti ulkomaankauppaa käyville yrityksille Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan kuuluminen tuo joustavuutta ja etenkin luotettavuutta kaupankäyntiin. Bisnoden D&B logon ja sertifikaatin hyödyntäminen liiketoiminnassa ja markkinoinnissa viestii yrityksen vakaasta taloudellisesta tilasta.

Anjalankosken Terästyö Oy hyödyntää Bisnoden D&B sertifikaattia varsinkin silloin, kun kaupankäyntiä tehdään Suomen rajojen ulkopuolella.

”Kävimme alkuvuodesta neuvotteluja meille aivan uuden eurooppalaisen tavarantoimittajan kanssa mahdollisista ostoista. Kun puhe kääntyi maksamiseen ja maksuehtoihin, tavarantoimittaja ei ollut halukas myöntämään maksuaikaa, vaan maksu olisi mieluiten pitänyt tapahtua ennakkoon”, kertoo Kouvolalaisen Anjalankosken Terästyö Oy:n Jouni Virtanen. ”Jyrkkää maksuaikapolitiikkaa perusteltiin sillä, että yhä useampi asiakas jättää laskuja maksamatta tai maksaa auttamattomasti myöhässä. Tämän vuoksi maksuaikaa laskuille ei mielellään myönnetty”, jatkaa Virtanen.

”Olin tulostanut muutaman kappaleen Bisnoden D&B sertifikaatteja matkaan mukaan ja ojensin yhden tavarantoimittajalle. Tämän jälkeen meidän ei tarvinnut enää keskustella ennakkomaksuista. Laskutus oli täysin selvää, asiallisilla maksuehdoilla ja ilman ennakkomaksuja”, toteaa Virtanen.

Bisnoden D&B sertifikaatti toimii puolueettoman tahon referenssinä

”Tämä vain yhtenä esimerkkinä siitä, miten olemme hyödyntäneet Bisnoden D&B sertifikaattia liiketoiminnassamme. Käytämme sitä referenssinä pääsääntöisesti ulkomaan kaupoissa, kun olemme ostavana osapuolena. Kaupalliset asiat menevät huomattavasti nopeammin eteenpäin”, Virtanen summaa.

Anjalankosken Terästyö Oy

Anjalankosken Terästyö Oy

Jouni Virtanen toimii Anjalankosken Terästyö Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä yrityksen myyntiorganisaatiossa. Yritys on perustettu vuonna 1994 ja se palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen vastaten rakennusliikkeiden, kuljetus- ja kaupanalan logistisiin tarpeisiin. Asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu kattaa nosto-, taitto- ja pikarullaovien, murtosuojien sekä kuormauslaitteiden ja -tilojen suunnittelun, toteutuksen, toimituksen, asennuksen ja huollon. www.anjalankoskenterastyo.fi

”Olin tulostanut muutaman kappaleen Bisnoden D&B sertifikaatteja matkaan mukaan ja ojensin yhden tavarantoimittajalle. Tämän jälkeen meidän ei tarvinnut enää keskustella ennakkomaksuista"
- Jouni Virtanen, Anjalankosken Terästyö Oy

”Alhaisimpaan riskiluokkaan kuuluminen tuo vakautta myös omalle henkilökunnalle ja yritysjohdolle. Henkilökunta voi luottaa siihen, että palkat tulevat ajallaan ja työpaikka on turvattu. Toki se tuo myös Anjalankosken Terästyön johdolle joustavuutta. Ja mitä asiakkaisiin tulee, palaute on ollut pelkästään positiivista. Olemme hoitaneet asiamme hyvin ja meihin voi luottaa”, kiteyttää Virtanen.

Todista luotettavuutesi kansainvälisesti tunnetuilla D&B referenssituotteilla

Todista luotettavuutesi kansainvälisesti tunnetuilla D&B referenssituotteilla

Osta Bisnode D&B-logot ja -sertifikaatit kätevästi ja nopeasti verkosta!

• Kasvata liiketoimintaasi viestimällä vakaasta taloudellisesta tilanteestasi

• Erottaudu kilpailijoista osoittamalla luotettavuutesi

• Hyödynnä logoa esimerkiksi verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostin allekirjoituksissa

Osta verkosta