Bisnode-luottotietopalvelun malliraportit

Kattavimmat henkilö- ja yritysluottotietoraportit Suomesta ja Pohjoismaista

Bisnode-palvelun luottotietoraportteja on eri laajuisia. On tiivistelmäraportteja kohteen luottokelpoisuudesta tai kattavia analyysiraportteja sisältäen hyvinkin yksityskohtaista tietoa kohteesta. Tietoa löydät niin yrityksistä kuin kuluttajista kaikista Pohjoismaista. Luottotietoja saat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, norjaksi tai tanskaksi. Katso alta pdf-malliraportit.

Henkilötiedot

Bisnode-henkilötiedot kertovat onko henkilöllä maksuhäiriöitä tai yritysyhteyksiä. Henkilön aukoton tunnistaminen on mahdollista vain henkilötunnuksella haettaessa.

Henkilöluottotiedot
Raportti sisältää tiedot henkilön oikeustoimikelpoisuudesta sekä mahdollisista maksuhäiriöistä ja muista luottotietomerkinnöistä. Lisäksi raportissa luetellaan henkilön mahdolliset yritysyhteydet sisältäen tietoa yritysten toiminnan statuksesta ja luottokelpoisuudesta.

Lataa pdf-malliraportti

Henkilöraportti
Raportti sisältää henkilöluottotietojen lisäksi osoitetiedot ja tietoa mm. henkilön edellisestä muuttoajankohdasta ja äidinkielestä sekä mahdollisen kuolintiedon. Lisäksi henkilön asuinympäristöä kuvataan tilastollisen Bric-kuluttajaluokituksen avulla. Bric kertoo ”korttelitasolla” millaisia kuluttajat ovat. Raportissa voidaan hyödyntää myös Väestötietojärjestelmän tietoja, joten palvelun loppukäyttäjä tarvitsee henkilökohtaisen VRK-käyttäjätunnuksen ja -luvan. Tämän luvan Bisnode hakee asiakkaan puolesta.

Lataa pdf-malliraportti

Yritystiedot

Rating-raportti
Rating-raportti on tiivistelmäraportti, joka sisältää yrityksen yhteystiedot, luottokelpoisuusluokituksen (AAA-C), tiedot tärkeimmistä siihen vaikuttaneista Rating-perusteista sekä euromääräisen (k€) luottolimiittisuosituksen.

Lataa pdf-malliraportti

Medium-raportti
Medium-raportti sisältää sisältää Rating-tiedot sekä mm. kattavat rekisteri- ja kokoluokkatiedot sekä tiedot maksuhäiriöistä ja vastuuhenkilöiden yritysyhteyksistä.

Lataa pdf-malliraportti

Standard-raportti
Standard-raportti sisältää Medium-tiedot sekä tilinpäätöstiedot, keskeisimmät tunnusluvut ja on siten saatavissa vain, jos yrityksen tilinpäätöstiedot ovat käytettävissä.

Lataa pdf-malliraportti

Maksutaparaportti
Ajantasaiset maksutapatiedot tavarantoimittajilta sisältäen toimialavertailua.


Tilinpäätöstiedot
PDF-muotoinen asiakirja online-toimituksena. Huom. Käytännössä vain osakeyhtiöt julkaisevat tilinpäätöstietonsa.


Kaupparekisteriote
PDF-muotoinen asiakirja online-toimituksena. Huom. Esimerkiksi yksityisistä toiminimistä vain osa on kaupparekisteriin merkitty.

Jos nimihaulla tietokannasta löytyy kaksi samannimistä yritystä, on toinen niistä lakannut. Silloin sen nimen perässä osumalistalla esitetään merkintä: (L)