Etsi
Bisnode-luottotietopalvelu

Yritys- ja henkilöluottotiedot

Suomesta ja pohjoismaista
Kirjaudu palveluun

Lisätietoa palvelusta

Katso yritys- ja henkilöluottotietoraporttien tietosisältökuvaukset tästä.
Ruotsalaisten henkilöyhtiöiden tarkistaminen ja valvonta edellyttävät vahvaa tunnistautumista. Lue lisää ja lataa ohje tästä.

Salasana unohtunut? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09 2727 02 333 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@bisnode.com

Tiedote D&B:n kansainvälisten luottotietojen käyttäjille

Dun & Bradstreetin D&B Acces for the Internet (DBAI) -luottotietopalvelun tuki päättyy 31.12.2019. Tämä tarkoittaa sitä, että DBAI -luottotietopalvelu loppuu vaiheittain ja sen korvaa moderni, seuraavan sukupolven D&B Credit -luottotietopalvelu.

Olemme tehneet sinulle siirron mahdollisimman helpoksi. Tutustu palveluun jo tänään! Katso usein kysytyt kysymykset ja D&B Creditin esittelyvideo tästä linkistä!

Uutiset

5.8.2019: Bisnode päivittää AAA-Ratingmalliaan. Odotettavissa on normaalia enemmän valvontamuutoksia viikolla 32.

Osakeyhtiön negatiivinen oma pääoma on aikaisemmin useimmissa tapauksissa johtanut siihen, että yhtiön taloutta on arvioitu heikoksi. Tämä puolestaan on aiheuttanut yhtiölle pääsääntöisesti C-luottoluokituksen eli reittauksen. Nyt tarkoituksemme on vähentää negatiivisen oman pääoma painoarvoa niissä tapauksissa, kun kannattavuutta ja maksuvalmiutta mittaavat tunnusluvut ovat positiiviset. Muutos viedään tuotantoon viikolla 32 ja se tulee aiheuttamaan tavallista enemmän muutosilmoituksia Business Monitor-valvontapalvelussamme.

 

14.5.2018
EU:n tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa 25. toukokuuta 2018. Henkilötietolain korvaava tietosuoja-asetus tuo muutoksia henkilötietojen käsittelyyn ja vaikuttaa osaltaan myös Bisnode-luottotietopalvelun yritysraporttien tietosisältöön.

Aiemmin esitetyt yrityspäättäjien mahdolliset maksuhäiriömerkinnät poistuvat 21.5.2018 yritysraporteilta. Muutos ei tule vaikuttamaan yrityksen luottokelpoisuuden arviointiin. Raporttien muu tietosisältö, kuten tiedot vastuuhenkilöiden muista yritysyhteyksistä, säilyy ennallaan. Yrityspäättäjien henkilökohtaiset luottotiedot voi tarvittaessa tarkistaa palvelun Kuluttaja -osion kautta. Mikäli sinulla ei ole käyttöoikeuksia Kuluttaja -osioon, pyydä yrityksesi luotonvalvonnasta vastaavaa henkilöä tilaamaan ne yrityksesi Bisnode-yhteyshenkilöltä.


09.03.2018
Bisnode Ruotsin palvelinympäristössä tehtävien huoltotoimenpiteiden vuoksi seuraavissa palveluissa esiintyy käyttökatkoksia lauantaina 17.3.2018, klo 22.00-06.00 välisenä aikana.

  • Bisnode-luottotietopalvelu, yritys- ja henkilöluottotiedot
  • Nordic Business Monitor -valvontapalvelu
  • Decision Support -luottopäätöspalvelu
  • Bisnode RiskGuardian -luottotietopalvelu, yritys- ja henkilöluottotiedot
  • Yritystiedot, integroidut palvelut